Home » Любопитно » Краси Аврамов разкри най-голямата си болка (ВИДЕО)

Краси Аврамов разкри най-голямата си болка (ВИДЕО)

През живота си човек губи много, но за певеца Краси Аврамов най-голямата загуба е тази на родителите му, които си отидоха от този свят един след друг през последните 2 години. Най-новата песен на изпълнителя е посветен именно на тях, като чрез нея певецът отключва всички емоции, които дълго е пазил в себе си.

Интересен факт е, че приживе първоначалният вид на баладата е бил любим на майка му и баща му, но той рядко я е изпълнявал на концертите си. Сега обаче, заради любовта към тях, която винаги ще пази в сърцето си, той решава да ѝ вдъхне нов живот.

Аврамов представи и видеоклипа към нежната песен в столичен нощен клуб, като на събитието присъстваха множество негови приятели и почитатели, сред които композиторът Момчил Колев, пионерът в електронната музика Симо Лазаров, авторът на песни Александър Петров, художникът Иван Яхнаджиев, галеристката Цена Бояджиева, певецът Крум, Цвети Радойчева, както и модели, адвокати, журналисти и др.

След премиерата на видеото, Краси изпълни няколко хитови парчета от репертоара си, с което вдигна на крака присъстващите, които не спираха да го аплодират дълго, след като удари и последната нота.

„Никога не забравяйте да цените това, което имате сега“, призова той мигове преди края.

Зад парчето „Теб те няма“ стоят трима от титаните в българската музика – композиторът Митко Щерев, поетът Александър Петров, а аранжимента прави Георги Андреев – ръководител на ансамбъл „Филип Кутев“. Резултатът е балада с изключително силен емоционален заряд и дълбоко послание, които оставят трайна следа в слушателя, предава dir.bg.

Режисьор на чувствения видеоклип, в който участват редица музиканти, e Радина Миленчева, а кадрите са заснети в Двореца на културата – град Перник.

Сингълът вече се слуша и в съседна Сърбия, като тамошната публика първа видя и видеото на последното участие на Човека глас в Белград, което беше броени дни преди официалния му дебют у нас. От днес всички слушатели в България могат да чуят „Теб те няма“ по националните радиостанции и музикалните телевизии.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Първан Симеонов: Битката за София ще е политическа

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два ...

Toyota: Нов Land Cruiser догодина? Пълни щуротии!

Руското представителство на Toyota отрече с необичайно остър тон твърдението на японското сп. Best Car, ...

Светът да се обедини за климата

Ръководителите на над 30 държави подписаха апел за за действия в борбата с климатичните промени, ...

България с шанс да привлече Volkswagen Group

Концернът Volkswagen Group ще реши къде да построи новия си европейски завод до края на ...

АМ Тракия отесня, но не е приоритет

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова споделя мнението, че автомагистрала „Тракия“ е отесняла ...

V6 и четири фара: Каква можеше да бъде Волга

Някогашният главен конструктор на Горковския автомобилен завод Владимир Носаков показа рядка снимка от изпитанията на ...