Home » Любопитно » Кралски биограф със скандални разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кралски биограф със скандални разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън

Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън. В книгата си „William and Catherine“ той изнася неизвестни досега подробности за връзката на херцозите на Кеймбридж.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха семейство през 2011 година – 10 години след запознанството си. През 2001 г. те се срещат в Университета на Сейнт Андрюс. Още в самото начало Кейт разбрала, че характерът на Уилям е много сложен и била наясно какво я очаква. С течение на времето обаче принцът започнал да се отнася с нея по ужасяващ начин.

Позовавайки се на приятели на принца, Мортън разказва, че дълго време Уилям се е държал много студено с половинката си, а когато двамата заедно са се появявали пред публика, той се правел, че не я забелязва, не ѝ обръщал внимание и гледал колкото се може повече да си говори с други хора. А в случай, че Кейт направела опит да се включи в разговора, синът на покойната принцеса Даяна веднага я прекъсвал и я принуждавал да замълчи.

Въпреки пренебрежителното отношение, което демонстрирал открито, принц Уилям настоявал Катрин да го следва навсякъде. Наследникът на трона се държал с нея буквално като с прислужница и непрекъснато я оскърбявал с поведението и отношението си. Приятели на двойката от университета споделят, че Уилям е бил рязък и много груб с Кейт. „Очакваше Кейт да тича след него като кученце. Колкото по-дълго продължаваха отношенията им, толкова по-стегната ставаше тази каишка“, разказва приятел от университета пред биографа.

Мортън отбелязва, че до съпруга си херцогинята винаги се е чувствала като човек втора ръка. А самият Уилям не правел нищо по въпроса да облекчи положението ѝ.

През 2007 г., след 4-годишна връзка, Кейт и Уилям бяха разделени за няколко месеца. Но в книгата си Мортън твърди, че принцът е зарязвал изгората си повече от веднъж. Тогава тя се връщала в дома на родителите си, а внукът на Елизабет II се забавлявал с приятели и не спирал да се жалва, че му липсва свобода.

Самата Мидълтън е споделяла в интервю, че е преживяла много тежко раздялата с любимия, но я смята за много важна за връзката им, защото е имала възможност да премисли много неща и да разбере себе си.

Към момента никой от кралското семейство не е коментирал информацията, поднесена в книгата му. Преданите почитатели на херцогинята се отнасят с голямо съмнение към написаното за нея – че е била тихо и скромно момиче.

Великобритания
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Нова версия за изчезнал самолет: Капитанът умишлено е убил пътниците

Една от най-големите мистерии в световното въздухоплаване е на път да бъде разгадана. Появи се ...

Борисов: Цветанов беше моето семейство

„Нямам доверие на близките си. Разделих се с най-близкия си човек. Аз и семейство нямах. ...

Аіrbuѕ победи Воеіng

Първият сериозен тест за Воеіng след двете катастрофи с модел 737МАХ – най-голямото авиационно изложение ...

Тръмп: Иран направи много голяма грешка

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Иран е направил „много голяма грешка“, като е свалил ...

Храната в Румъния и Полша по-евтина от тази в България

Хранителните продукти в Румъния и Полша са по-евтини от тези в България, показва анализ на ...

Осъдиха шпиони, работещи за Русия

Двама литовци бяха осъдени на по четири години и девет месеца затвор за предаване на ...