Home » Имоти » Комфорт и младежки чар в кухнята

Комфорт и младежки чар в кухнята

Искате да внесете индивидуалност и дори младежки чар в кухнята? Идеи за дизайн ще почерпите на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март в Интер Експо Център, съобщиха организаторите Интер Експо Център и и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

С новата концепция мивка и смесител марката BLANCO ще внесе свежест и оригиналност. Уникалната мивка е изработена от висококачествения материал SILGRANIT. С оригинален дизайн на отцедника и голям обем на коритото, тя се предлага в комплект от два функционални аксесоара – дъска за рязане и гевгир. Те гарантират максимален комфорт на съвременна домакиня. Практичната и гъвкава дъска перфектно се интегрира в дизайна на отцедника, а стабилно прикрепящият се към коритото гевгир е идеален за отцеждане на прясно измити подправки и плодове или за съхранение на домакински гъби. Четирите свежи цвята на аксесоарите – жълт, оранжев, зелен и тъмносив, внасят младежки акцент в кухнята.

Мивка с уникален дизайн на три нива

Другият изключителен елемент в новата концепция е компактният и модерен смесител. Серията кухненски мивки ETAGON поставя нови стандарти за модерната кухня. Мивката перфектно съчетава висока функционалност и естетика.

Комбинацията от интегрираното стъпало на коритото и комплекта шини предоставя възможност за ефективна работа на три нива: в коритото, на стъпалото и отгоре. Това превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Елегантните радиуси, скритият преливник C- overflow® и иновативната система за оттичане InFino® подчертават модерния дизайн на BLANCO ETAGON.

Изработените от висококачествена стомана шини не само оформят междинно ниво на работа, но поставени една върху друга, могат да служат за съхранение на домакински гъби и четки. В комбинация с други аксесоари – дъска и гевгир, мивките се превръщат от единично корито в многофункционален кухненски център.

На ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ посетителите могат да видят на живо мостри на дървени стелажи за аранжиране на хранителни продукти, за съхранение на всякакви необходими материали в кухнята. Ще има избор на специални предложения на стелажи за вина.

Иновативни електромеханични ключалки

За първи път професионалната публика ще види продукти на компанията лидер в областта на иновативните и прецизни електромеханични ключалки в мебелния сектор – австрийската марка PS Locks. Идеята е да заменим известните механични заключващи системи с точни, надеждни, лесни за инсталиране и почти невидими електромеханични ключалки.

Важното е производителите на висококачествени мебели да прилагат лесни за инсталиране и за използване системи за заключване, които опростяват заключването и не стоят на пътя на дизайна. Все пак да си добър е само половината път до върха.

Сензационни интериори впечатляват с красиви декоративни фурнировани дъбови плоскости. Decospan – фурнирни продукти, разработени по творчески и иновативен начин предлагат максимално качество до последния детайл. Иновативни и вдъхновяващи колекции: Shinnoki, Querkus, Nordus.

Висококачествени плоскости със собствен стил

Shinnoki дава богат избор от здрави и висококачествени фурнировани панели, готови за използване във всеки интериор. Имате избор от над 17 различни дизайна на дървесината, за да покрие всички стилове – от класически до модерен.

Querkus – най-красивите декоративни фурнировани дъбови плоскости дава възможност да реализирате най-креативните си идеи в сензационни интериори.

Nordus са фурнировани панели, които смело следват тенденцията към по-скандинавски и вътрешен дизайн. За колекцията са подбрани само най-добрата иглолистна дървесина, които се преработват във фино нарязан фурнир. По този начин изпъква неповторимата красота на дървото и подчертава нейния 3D аспект. Тази колекция олицетворява скандинавския начин на живот и ни зарежда с уют и топлина.

Вече усещате свежест и младежки чар в своята кухня от предложенията, които ще Ви вдъхновят на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център от 26 до 30 март.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Застреляха щъркел край Хаджидимово (СНИМКИ 18+)

Най-харесваната и почитана от българския народ птица проля кървави сълзи в навечерието на пролетното равноденствие. ...

Лъсна нотариалният акт на Цецка Цачева

След твърденията на министър Цачева за “спекулативна информация на Антикорупционния фонд” за цената на придобиване ...

Майкъл Джексън остава в Мадам Тюсо

Заради обвиненията в педофилия в новия документален филм за Майкъл Джексън „Да напуснеш Невърленд“ изпълнители, ...

Баба Катинка от Враца отпразнува 100-годишен юбилей

Катинка Цветкова Найденова от Враца отпразнува своя 100-годишен юбилей. Тя е потребител в Дома за ...

Уволниха двама полицаи от Бобошево, пребили задържан

Днес съдът е уважил направеното от прокурор в Районната прокуратура в Дупница искане за вземане ...

Писмото на едно 12-годишно момиче до Путин създаде скандал

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. 12-годишно ...