Home » Клюки » Колко ще вземе Николета Лозанова, ако влезе във „ВИП Брадър“?
Колко ще вземе Николета Лозанова, ако влезе във „ВИП Брадър“
Колко ще вземе Николета Лозанова, ако влезе във „ВИП Брадър“

Колко ще вземе Николета Лозанова, ако влезе във „ВИП Брадър“?

Плеймейтката Николета Лозанова от години е най-желаното лице от „ВИП Брадър“
Хилядите изисквания и претенции обаче досега са отказвали организаторите. В миналото издание на „ВИП Брадър“ тя нямаше право да се включи, защото все още имаше договор с Би Ти Ви като водеща на „Папараци“. Тази година участието на Николета Лозанова изглежда далеч по-сигурно, но тя ще бъде в Къщата само за две седмици, затова не може да се надява на повече от 200 хил. лева.

Всички останали герои, които ще се появят на екран в понеделник (10 септември), не могат и да мечтаят за подобни пари. Повечето от тях са млади лица, за които шоуто е реклама. Лора Караджова, Веселин Плачков, Папи Ханс ще приберат по не повече от 50 хил. лева. Ева от „Тоника“ може да грабне сериозната сума от 100 хил. лева.

Преди години рапърът и бивш затворник Ванко 1 се пазареше за много пари, но с годините свали цената си. От екипа издават, че през годините високи възнаграждения над 150 хил. лева са получавали само доказани имена на родната естрада като Маргарита Хранова и Кичка Бодурова. За всички останали огромните суми остават мираж.
Не и за Благо Джизъса обаче, за който се говори, че се е спазарил да участва за 300 хил. лева и ще е №1 по хонорар в това издание на шоуто.

Николета Лозанова също може да гушне 200 бона – прогнозира изданието.
Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Колко ще вземе Николета Лозанова, ако влезе във „ВИП Брадър“?
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline