Home » България » Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото…
Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото...
Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото...

Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото…

Двойният убиец от столичния квартал „Надежда“ Викторио Александров е планирал да убие жена си и детето си още в петък на Димитровден, три дни преди касапницата. Това става ясно от профила му във фейсбук, където на 26 октомври е сложил две жалейки. В същия ден Александров пуска и жалба срещу Дарина Министерска за психически тормоз. Основанията в нея са, че тя спряла да се обръща към него с думата „Мило“, а казвала цялото му име, пише „Телеграф“.Предния ден, в четвъртък на 25 октомври, двамата се скарват жестоко и младата жена го прогонва от общото им жилище на улица „Бели Дунав“ 2 в „Надежда“.

Жалейката в профила му е без всякакво описание и е по-скоро загатване за това, което извършва 3 дни по-късно.Дарина, изплашена и вероятно очаквайки нещо лошо да се случи, е повикала баща си при нея и току-що навършилата 1-годинка Никол. Георги Министерски е пазил дъщеря си и внучка си през целия уикенд, но в понеделник е бил на работа.Около обяд Викторио Александров нахлува в жилището, убива хладнокръвно Дарина със законния си пистолет „Смит енд Уесън“, грабва детето и изчезва. Оръжието е закупено от него през 2014 г. , когато поостъпва на работа в частната охранителна фирма „СОТ 161“, където е в автопатрул. Като сотаджия Александров често ставал обект на подигравки от колегите си, разкриха работили с него, Бил твърде тих, кротък и най вече много страхлив.Същевременно обаче имал и сериозни комплекси по отношение на жените. Отделно изпитвал неудовлетворение, най-вече заради майката на Дарина Ваня Министерска, която е счетоводител.

Тя не го харесвала за зет, защото бил „прост сотаджия:“, твърдят колегите му, с които споделял части от личния си живот. Дарина освен че следвала висше образование, не искала и да сключва брак за какъвто Викторио постоянно я притискал. Решил, че появата на общото им дете проблема. Младата жена обаче твърдо предпочитала да живее на семейни начала, поне докато се дипломира.Въпреки че се познавали почти от деца, а интимната им връзка била от около 3 години, Дарина и Викторио често се карали. Двамата имат къщи в две близки села в елинпелинско – Горна Малина и Белопопци.

Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото...

Преди около година за няколко месеца се разделили, но раждането на Никол ги събрало.Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в „Пирогов“. Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар