Home » България » Кървави разкрития за задържания за четворното убийство
Кървави разкрития за задържания за четворното убийство
Кървави разкрития за задържания за четворното убийство

Кървави разкрития за задържания за четворното убийство

Окръжната прокуратура в Шумен привлече като обвиняем задържания за четворното убийство в Каспичан, предава Дарик. Повдигнато му е обвинение за предумишлено убийство на повече от един човек по особено мъчителен и с особена жестокост начин. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Вчера в къща в Каспичан бяха открити четири трупа – на възрастни мъж и жена и двете им деца. По данни на съдебната институция, жертвите на умишленото убийство са 81-годишният Георги В., 70-годишната му съпруга Гуля В., 48-годишната им дъщеря Славка и 46-годишният им син Веселин. За престъплението бе задържан 63-годишен мъж, който е племенник на убития Георги.

Извършителят е направил пълни самопризнания и е съдействал на служителите на реда. Вчера окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева окачестви престъплението, извършено два или три дни преди разкриването му, като изключително брутално.

Четворното убийство в Каспичан бе разкрито за два часа в сряда. Сигналът е подаден от дъщерята на убитата Славка, която нямала връзка с майка си от 24 септември. След като била придружена от полицейски служители до дома на дядо си, там са намерени две тела. Малко по-късно са открити и телата на възрастната двойка. Изяснено е, че между семейството и задържания мъж имало роднински спорове. Полицията проверява и версия за имотен спор, стана ясно вчера.

Привлеченият като обвиняем Петър е задържан за 72 часа, а преди изтичане на този срок прокуратурата ще внесе искане той да остане за постоянно в ареста.

Обвиненият за четворното убийство Петър е бил осъждан в Смолян за опит за убийство. Присъдата му е била условна и вече е реабилитиран за това престъпление, извършено още през 1989 г., допълват от пресцентъра на прокуратурата.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Кървави разкрития за задържания за четворното убийство
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline