Home » България » Кървави подробности за зверското убийство на Мария в Горна Оряховица
Кървави подробности за зверското убийство на Мария в Горна Оряховица
Кървави подробности за зверското убийство на Мария в Горна Оряховица

Кървави подробности за зверското убийство на Мария в Горна Оряховица

Окръжната прокуратура във Велико Търново задържа за 72 часа в ареста 36-годишният Николай Кънчев. Той е обвинен в извършване на жестоко и умишлено убийство на 45-годишната си приятелка Мария П. и причиняване на средна телесна повреда на авера си Светльо С., изразяваща се в черепно – мозъчна травма и счупване на кости, проникнали в черепната кухина, пише в. Монитор. Престъпленията, за които е обвинен задържаният, са тежки, а извършеното убийство се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор. Обвиняемият е осъждан и се е укривал от полицията. Поради това и окръжната прокуратура ще поиска от съда на Николай Кънчев да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.Убийството, за което е задържан 36-годишният мъж беше извършено на 9 ноември през нощта в апартамент на ул. Славянска в горнооряховския кв. Пролет.

Убиецът, жертвата му и собственикът на апартамента си устроили купон с много алкохол и наркотици. В разгара на купона между тримата избухнал скандал, като Николай обвинил гаджето си и приятеля си, че се свалят под носа му. Той се нахвърлил върху двамата и започнал да им нанася удари с юмруци и ритници. От ударите приятелят му паднал на земята със строшен череп, а Мария починала.

След като осъзнал какво е сторил, убиецът бързо напуснал апартамента и в продължение на три денонощия се укривал във входовете на жилищни блокове и на други необитаеми места в железничарския си град. След като е обявен за общодържавно издирване и снимката му е разпространена в медиите, той е разпознат от жители на Горна Оряховица, които подават сигнал в полицията.

На 12-ти вечерта Николай Кънчев е арестуван в района на автогарата в Горна Оряховица. При ареста той не е оказал съпротива а в районното управление веднага направил пълни самопризнания.

Заради това по време на съдебния процес, убиецът най-вероятно ще поиска делото му да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие и така да избегне доживотния затвор. познатите на Николай Кънчев са силно раздвоени в отношението си към него. според едни той бил изключитено добро, тихо и скромно момче. А според други той бил агресивен и упражнявал физическо насилие както върху приятелката си Мария, така и над родната си майка.

Кървави подробности за зверското убийство на Мария в Горна Оряховица

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Vivacom подаде жалба в КЗК срещу Apple

От Vivacom са пуснали жалба в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) срещу Apple, става ...

Меркел слуша националния химн седнала. Проблем ли е това?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Колко ...

Бащата, насилвал дъщеря си: Подготвях я за живота

Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи днес искането на прокуратурата и наложи най-тежката ...

Китай задържа канадски гражданин

Китайската полиция е задържала канадски гражданин, съобщи National Post. Канадецът е бил задържан във връзка ...

Китай с военни учения

Китай проведе военноморски учения на югоизточното си крайбрежие, съобщи РИА Новости. Това става след новината ...

Кобрата имал нова приятелка, с която…

Една от най-обсъжданите и известни звездни двойки на България е разделена. Фолк певицата Андреа и ...