Home » Здраве » Кърмата – убиец на рака? Учени направиха сензационно откритие
Кърмата - убиец на рака Учени направиха сензационно откритие

Кърмата – убиец на рака? Учени направиха сензационно откритие

Конвенционалните лечебни средства за лечение на рак като химиотерапия и лъчева терапия са известни като причина за множество нежелани ефекти върху здравето. Учените продължават да търсят други, по-малко вредни варианти. Изследванията продължават да сочат към редица билки и растения като средство за естествено лечение на рак, но най-новата наука е установила изненадващ източник на съединения за унищожаване на рака – Кърмата.

Тя съдържа набор от антитела и други полезни съставки за новородени бебета, за да ги предпази от всички вредни вещества в света, докато имунната им система узрее. Така че по някакъв начин, колкото и странно да звучи, идеята, че майчиното мляко може да държи ключа за борба с рака , наистина не е толкова изненадваща.

Професор Катарина Сванборг работи по начин, свързан с протеина за кърма, известен като алфа-лакталбумин, към олеинова киселина – мастна киселина, открита в зехтина, ядките и семената.

Комбинацията е истински убиец на рака и е наречена HAMLET (акроним на човешки алфа-лакталбумин, летален за туморни клетки).Тя показва лек успех в лабораторните приложения, с леко свиване на туморите на мозъка, пикочния мехур и дебелото черво. Изследванията показват, че HAMLET е ефективен срещу най-малко 40 вида рак./jenata.blitz.bg

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!