Home » Без цензура » Камериерката, пребита от австрийски турист с разтърсваща изповед!
камериерка пребита от австрийски турист

Камериерката, пребита от австрийски турист с разтърсваща изповед!

Оксана Софронева от Украйна е камериерката, която стана жертва на австрийски турист в курорта „Златни пясъци“.

Жената работи у нас от два месеца. Така, само година след като швед нокаутира служителка на хотел в „Слънчев бряг”, друг турист от австрийски произход удари камериерка в курорта „Златни пясъци”. Новият инцидент е от понеделник – 13 август.

Ето и какво се е случило:

Камериерката чисти стая, когато от съседната излиза агресивния австриец и вдига скандал, че е много шумно. Жената се извинява и казва, че след 5 минути приключва, но тогава получила удар в лицето, от който пада на земята. Два дни след случилото се Оксана все още е в шок.

От падането на земята е със синини по тялото.

„Оскърбяваше ме на английски. Казах няма проблем, приключвам ей сега. Тогава той ме удари с юмрук в лицето и буквално излетях на земята, толкова силен беше удара”, разказва жената. Не може да каже дали австриецът е бил пиян, очите му обаче били изцъклени. Ден след инцидента районния съд във Варна налага глоба от 300 лева на австриеца.

„Не ми се извини. В залата каза, че го боляла главата и не знае защо така е постъпил”, казва Софрониева.

В съдебната зала австриецът изразява съжаление за стореното. Местонахождението на 33-годишния австриец, който работи в родината си като автомонтьор, е неизвестно. Вероятно вече е напуснал България.

От Новини365 предлагаме на Валери Симеонов да обърне повече внимание на такива случаи, отколкото дискотеките и сергиите по Слънчака!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар