Home » Любопитно » Какво се случи с красивата полицайка от Нощта на белия автобус?

Какво се случи с красивата полицайка от Нощта на белия автобус?

Красивата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка в „Нощта на белия автобус” пред парламента преди 4 години, може да влезе в светлината на прожекторите за постоянно. Апетитната брюнетка е получила предложение от столична кабелна телевизия да се завърне на екран от тази есен със собствено лайфстайл предаване, пише Lupa.bg.

Витанова от известно време обмисля смяна на попрището на прага на 40-ия си рожден ден. Според близки до полицайката тя е недоволна от ниското заплащане и лошите условия на труд, но така и не намира сили да си тръгне от лоялност към колегите си от отряда. Предложението от популярната телевизия обаче може да наклони везните в полза на това да захвърли униформата.

Служителката на Специалните полицейски сили към МВР започва кариерата си именно на малкия екран преди близо 2 десетилетия. Анна е свикнала с камерите още от невръстна средношколска възраст, когато за броени дни се превръща в звездата на кабеларката „Колор” в родния си Кюстендил. Красавицата първо е репортер, после започва да чете новините. Когато я вижда на екран, босът на столичния „Евроком” веднага я кани да дойде в София и тя приема без колебание, надявайки се, че ще е следващата Ани Салич.

По-късно Витанова се записва в полицейската школа в Пазарджик. Първоначално работи в гранична полиция на летището, но се мести в конния взвод към столичната полиция.

Подгласничката в конкурса „Мис Кюстендилска пролет” за 1994-а се прочу на 23 юли 2013 г., когато полицията проправи път сред протестиращите за депутати и министри – т. нар. „Нощ на белия автобус”. Пресцентърът на МВР я представи на медиите като служител на реда, пострадал от протестиращи. Витанова се появи в жива връзка по бТВ от площада пред Народното събрание с превързана ръка и разказа, че е била удряна по лицето и имала синини по тялото. Някои от хората на площада обаче я разпознаха и започнаха да разказват как тя е била по-агресивна от колегите си, използвала е палка и електрошок, а останалите полицаи се опитвали да я усмирят.

Какво се случи с красивата полицайка от
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Не е ли време вече наистина да затворим тая държава

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Не ...

Мадам Искрено и лично“ се завръща в ефир

Миглена Ангелова, отново ще радва феновете си от телевизионния екран. Eĸcцeнтpичнaтa телевизионерка ще бъде водеща ...

Румен Радев се срещна с ръководителите на службите за сигурност

Президентът Румен Радев проведе работна среща с ръководителите на службите за сигурност Държавният глава Румен ...

Слави Трифонов: Уважаеми зрители, спите ли?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Напоследък ...

А1 отчита стабилен ръст на всички основни показатели през втората четвърт на 2019 г.

Средният приход от абонат (ARPU) и средният приход от фиксирана линия (ARPL) растат съответно с ...

Армия, полиция и жандармерия ще борят африканската чума

Армия, полиция и жандармерия се включват в борбата с африканската чума по свинете, стана ясно ...