Home » Lifestyle » Какво прави Дженифър Анистан така неотразима
Какво прави Дженифър Анистан така неотразима
Какво прави Дженифър Анистан така неотразима

Какво прави Дженифър Анистан така неотразима

Какво прави Дженифър Анистан така неотразима. Да, актрисата ни е любимка от различни филми, има забележителни роли.

Но нека си признаем, че името й се асоциира с Рейчал от сериала Приятели – и сега на своите 49, тя е все така чаровна, печелеща симпатиите на околните с огромна, сияйна и искрена усмивка.

Не може да се отрече, че тази жена има усет за мода и умее да се поддържа. Има спортна фигура и макар и да се шегува, че бръчките й се появяват заради усмивките й, тя изглежда все така чаровно. Предлагана и но минирана в класации за най-привлекателни популярни хора, както и сочена за една от най-сексапилните от множеството й фенове.

Какво прави Дженифър Анистан така неотразима

Дженифър Анистан

Стилът на Дженифер в ежедневието е спортно-елегантен, маратонки, жилетка, блуза, или широк панталон.Докато на светски събития актрисата обича да показва нови идеи и е почитател на големите цепки и деколтета, обича да експериментира и да привлича вниманието, ето затова е цитирана като една от модерните и все поддържани дами. Тя не си позволява тоалет, който да не подхожда на фигурата й, разбора се когато поддържаш едно тяло, не е никак трудно да го облечеш впечатляващо. Както цитират о от рубрика на изданието Ева, Анистан има моден стил и умее да го показва добре.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар