Home » България » Какво им прави Мегз? Бизнес магиите на дизайнерката вкараха в капан и новия й
Какво им прави Мегз? Бизнес магиите на дизайнерката вкараха в капан и новия й
Какво им прави Мегз? Бизнес магиите на дизайнерката вкараха в капан и новия й

Какво им прави Мегз? Бизнес магиите на дизайнерката вкараха в капан и новия й

Каканашева е обсебила фирмите на гаджето си

Пловдивският районен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозен джип „Мерцедес“, собственост на лизингова компания. Обвинени по делото са и 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и нейният братовчед Антон Лесов. Мегз обаче бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 10 000 лева, а Лесов е с мярка за неотклонение „подписка“.

„Аз вина нямам. Аз коли не крада. Аз си купувам колите. Гадното е, че сега аз съм на пангара. Не мога да кажа кой има грешки. Не съм съдия. Но е факт, че аз съм тук и съм невинен. А освен мен страдат още 200 души – мои служители. Гадното е, че в момента на задържането ми тя (Миглена Каканашева – бел.ред.) се възползва и прехвърля дялове на мои две фирми към нейна фирма. Явно това е схема, която е замислена. Случи се това нещо с тази кола, аз съм платил на адвокати за нея и за братовчед й 10 000 лева, а аз се озовавам тук“, заяви пред журналисти преди началото на съдебното заседание Румен Рончев, който е собственик на транспортната фирма „Розова долина“.

На въпрос как си обяснява това, че Каканашева е под гаранция, а той е в ареста, Рончев отговори: „Не знам. Явно някой трябва да опере пешкира. Аз се чувствам нагласен, аз се чувствам поставен тук“.

В съдебната зала беше и съпругата на Рончев – Зорница, която заяви пред медиите, че Мегз не е никаква на съпруга й. По-късно обаче призна, че дизайнерката е била любовница на мъжа й.

„Имаме семейна фирма, която в момента е обсебена и има наличие на измама. В момента Каканашева е обсебила офиса, не пуска ние да влезнем в семейните фирми и не може да се работи. Тя се е настанила там като управител. Може би съпругът ми е бил притискан, за да участва в тази схема. За мен, той е натопен и нагласен в тази схема от Миглена Каканашева, която докато той е в ареста се опитва да придобие 51% от нашите семейни фирми. Всичко това е схема, измислена от нея и подготвена предварително“, настоя Зорница Рончева, цитирана от dnes.bg.

Според съда има доказателства за участието на Рончев в престъплението, както и че има опасност да извърши ново престъпление, ако бъде пуснат на свобода.

Рончев бе изведен от залата с белезници, а адвокатът му Пламен Бончев бе категоричен, че ще обжалва: „Ще се борим до край“, посочи и съпругата на бизнесмена.

До момента е установено, че обвиняемата Миглена Каканашева имала финансови затруднения при обслужването на лизинговия договор за джипа. Поради тази причина тя и Румен Рончев решили противозаконно да го присвоят, без за нея да има последствия, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

След проведено разследване, джипът „Мерцедес G 350“ е открит в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски.

Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен.

Какво им прави Мегз? Бизнес магиите на дизайнерката вкараха в капан и новия й

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Мегз се разсъблече и…

Миглена Каканашева изненада последователите си в социалните мрежи със странно признание. Дизайнерката публикува своя снимка ...

Поредна схема за кражби: Тръба в гумата

Мошеници все по-често прилагат нов метод, за да ограбват закъсали на пътя шофьори. За целта ...

Бунт срещу Жени Калканджиева. Изгониха я от…

Преди броени дни, на финала на ревюто и благотворителната кампания „АКТИВНО ДОБРО“ Жени Калканджиева се ...

Грозен скандал между Жени Калканджиева и Мегз (ВИДЕО)

Грозен скандал в кръчмарски стил забъркаха Жени Калканджиева и Миглена Каканашева-Мегз в първата вечер на ...

Осъдиха условно Мегз на 2 години затвор

Осъдиха условно Меглена Каканашева-Мегз на 2 години лишаване от свобода. Съдът е установил, че за ...

Проливни дъждове и жертви в Испания

Безсънна нощ изкараха жителите на редица населени места в югоизточна Испания заради проливните дъждове и ...