Home » Lifestyle » Как златните бижута определят съдбата ни
Как златните бижута определят съдбата ни
Как златните бижута определят съдбата ни

Как златните бижута определят съдбата ни

Днес златото го приемаме като “мерило” на благосъстояние. Но то не е само това! Освен материален показател, златото може да ни донесе много късмет в живота. И по-конкретно чрез нашите бижута. Правим едно важно уточнение, че бижутата засягат нас само и единствено, ако няма камъни по него. И колкото и да не ви се вярва, то може да променя съдби, дори и да прави чудеса! Как , вижте сами!

Как ни определят съдбата златните колиета и висулки?

Златните колиета и висулки успокояват емоциите и ни правят балансирани като личности. Хората, които ги носят, по-трудно се отдават на гнева, което пък е предпоставка за вземане на правилни решения.

Смята се, че всички по-нервни и избухливи хора могат напълно да променят съдбата си, ако редовно носят златни колиета и висулки. Ще бъдат щастливи в любовта, по-успешни на работното място и най-важното – по-здрави!

Как ни влияе на съдбата златният пръстен?

Златен пръстен без камъни, носи самочувствие, решителност и власт над останалите. Привлича щастието, що се отнася до социалното положение и пари. Златният пръстен помага ясно да видим всички наши възможности и перспективи, както и най-добрите пътища, по които трябва да тръгнем. Затова хората, които носят златен пръстен, имат огромен шанс да станат финансово независими и с висок обществен ранг.

Има обаче и една подробност – златният пръстен действа точно обратното (т.е. носи нещастие, бедност и несполука), ако лицето, което го носи, по принцип е с буен характер и често поема неоснователни рискове. Затова внимавайте!

Как ни определят съдбата златните обеци?

Златните обеци помагат на жените да се освободят от комплексите. Освен това привличат повече почитатели в живота им.

Ако отидете на първа среща или интервю за работа, задължително носете златни обеци. Те се появяват като мощен талисман, който ще ви донесе късмет. Друго важно действие на тези бижута е, че помага да се отървете от стреса и влиянието на лошите думи. Дамите, които носят редовно златни обици ще бъдат щастливи и уважавани.

Как ни определят съдбата златните гривни?

Златни гривни не трябва да носят хора, които са твърде податливи на чуждо влияние, тъй като това може да ги осъди на нещастна любов! Ако искат да неутрализират негативното влияние, трябва да носят гривна с камъчета. Но пък, ако сте творческа личност или имате творческа професия – създавате неща с ръцете си, задължително трябва да носите златна гривна.

sanovnik.at

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Прибалтика каза твърдо не на Москва

Естония, Латвия и Литва съобщиха, че са извикали руски дипломатически представители в своите външнополитически ведомства, ...

Венци Стефанов: ЦСКА да отива в друг шампионат

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС – Венци Стефанов, отправи остра критика ...

Кошлуков: Ако стана шеф на БНТ, спирам Стани богат

Ако стана шеф на БНТ, бих спрял „Стани богат“ и социологията в „Референдум“. Това заяви ...

Пулев ще се бие за световната титла през 2020-та

Международната боксова федерация – IBF очаква да научи каква ще бъде съдбата на българския професионален ...

Динко го закъса след катастрофата

Не ми се говори! Не се чувствам добре, лошо ми е! Това сподели пред „България ...

Алена направи шокираща прогноза за България

„България се ражда в 00.30 ч. на 27.10.679 г., когато Аспарух забива сабята си в ...