Home » Истории » Как се целуваме според зодиакалния си знак
Как се целуваме според зодиакалния си знак
Как се целуваме според зодиакалния си знак

Как се целуваме според зодиакалния си знак

Искате да узнаете как представителите на различни зодиакални знаци изразяват своята нежност и страст? Ще ви помогнем в начинанието. Ето какво какво казват звездите:

Овен

Овните се отличават със своите страстни целувки. Те предпочитат по-краткотрайното целуване, но то трябва да е силно и мощно. Понякога дори оставят смучки. Сложно е да определим целувките на Овните като нежни.

Телец

Представителите на този зодиакален знак са почитатели на дългите, нежни и „меки“ целувки. Свойствена им е нежността. Целуват се, независимо от настроението. Дори и да е обиден, Телецът не отказва целувка на любим човек.

Близнаци

Те обожават да се целуват. Може да се каже, че са рекордьори по целувки. Обичат ги по много и по-начесто. Заради своята „раздвоеност“ на характера, те се стремят към разнообразие в целувките.

Рак

Ако си имате работа с представител на зодия Рак, трябва да знаете, че той рядко влиза в ролята на инициатор на този тип ласки. Целувките му обаче са нежни.
Раците целуват тези, които истински обичат.

Лъв

Лъвовете се отличават със своята любвеобилност. Техните целувки са горещи и страстни. Представителите на този зодиакален знак недаром са определяни като виртуози на сексуалните целувки. Те са готови да целуват любимия човек винаги и навсякъде.
Мъжът Лъв умее красиво и нежно да целуне ръката на своята дама.

Дева

Девите са на последно място по количество и качество на целувките. Те по природна смятат, че по този начин се пренасят болести и поради това го избягват. Девата никога няма да целуне човек, който смята за неприятен.

Везни

Представителите на този знак смятат, че са овладели това проявление на любовта още от бебешка възраст. По количество целувки Везните отстъпват само на Близнаците. За разлика от тях обаче, Везните извличат от процеса истинско удоволствие. Техните целувки са по-нежни, отколкото страстни.

Скорпион

Те в равна степен обичат да се целуват на закрито и сред хора. По време на целувките, скрити от чужди очи, този зодиакален знак изпитва особени еротични чувства. Когато се целуват на обществено място, Скорпионите изразяват своята любов и доверие.

Стрелец

Той обожава да се целува. Макар слабо да владее изкуството да се целува, този зодиакален знак винаги залага на страстните целувки. В знак на нежност те са продължителни.

Козирог

Той целува страстно само тези, в които силно е влюбен. Трябва да знаете, че представителите на зодия Козирог не обичат да демонстрират чувствата си. В интимна обстановка обаче бъдете готови за неочаквана страст.

Водолей

Те обичат да експериментират. Целувките им биват най-разнообразни – нежни, приятелски, горещи и др. Когато се целуват, влагат цялата си душа. Целувките им често идват като приятна изненада.

Водолеите обичат да се целуват в нестандартни обстановки.

Риби

Те обичат да бъдат целувани, отколкото да бъдат инициатори на целувки. Представителите на този зодиакален знак по време на целувка не мислят за нищо друго, освен за нея.

Ако ви целуне човек зодия Риби, това е знак, че истински ви обича.
Източник: Дете.бг

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар