Home » Uncategorized » Как пилеят пари жените на ало измамниците (ВИДЕО)

Как пилеят пари жените на ало измамниците (ВИДЕО)

Гинка Николова, майка на един от задържаните за участие в група за „ало“ измамници във Ветово, твърди, че синът ѝ Пламен Николов Атанасов, известен с прякора Малкия Роджер, е задържан по погрешка. Според нея той изобщо не е участвал в подобни схеми.

„Синът ми изтърпява 4-годишна условна присъда. Беше се пробвал да направи една измама. И го задържаха. Остана му един месец да свърши условната присъда и го арестуваха. Ние сме бедно семейство, работим във фирма за тоалетни принадлежности с баща му. Ние го издържаме. За брат му е друг въпрос, той си излежа всички наказания. А сега полицията няма никакви доказателства. Пламен познава всички задържани, но не е приятел с тях. Акцията беше на случаен принцип, скалъпиха обвинения на сина ми”, твърди Николова, свързала се с Trafficnews.

Другият ѝ син Васко, известен като Големия Роджер, обаче се смята за най-добрия въртач при влизането в женски роли, твърдят криминалисти. Майка му обаче настоява,че и той отдавна не практикува тази професия.

На съвсем друго мнение са разследващите. Затова и магистратите оставиха всички задържани при акцията във Ветово за постоянно в ареста. Съдебният състав на Специализирания съд реши, че ако са на свобода, могат да се укрият или да извършат друго престъпление, като окажат натиск над свидетели.

Сред задържаните са едни от най-известните имена в този престъпен бизнес. Христо Пожарникаря, Пламен Малкия Роджер, Васьо Гръка, Януш Пипера, Топчо Янакиев и Петър Първанов са криминално проявени и се смятат за корифеи в ало измамите.

Разследващите и прокуратурата до момента са събрали доказателства за извършени от тях 6 телефонни измами само през последните месеци.

От жертвите са взети 300 хиляди лева. Сред тях са и два емблематични случая. Единият е на измамено дете от Стара Загора, дало 40 000 лева на мошениците. Вторият е на възрастен мъж от София, ужилен със 130 хиляди лева.Има данни за още десетки телефонни измами, дело на групата.

Предстоят разпити на още много свидетели. А мярката им за неотклонение ще се гледа отново днес (17.10.2019 г.)

TrafficNews се сдоби със запис как се веселят жените и приятелките на ‘ало“ измамници, които са в затвора, харчейки изкараните с измами пари. Вижте видеото:

Русе / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Защо болните от рак лекари не искат да ги спасяват от смъртта

Ранното диагностициране на раково заболяване е изключително важно. При него се откриват дори и най-малките ...

Ченгето от Бевърли Хилс 4 идва

Продължението на „Ченгето от Бевърли Хилс“ беше официално потвърдено, съобщи Movie Web. Вече е ясно, ...

Уелс с уверена крачка към Евро 2020

Националният отбор на Уелс направи много сериозна крачка към класиране на Евро 2020. Възпитаниците на ...

Принц Чарлз хвърли бомба, свързана с Хари и принцеса Даяна

Меган Маркъл предизвика нов конфликт в семейството на Елизабет II. Публичните жалби на херцогинята от ...

Азар се нареди втори при голмайсторите на Белгия

Нападателят Еден Азар се разписа на два пъти с екипа на Белгия срещу тима на ...

Кой е Сергей Магнитски и защо трябваше да умре?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Сергей ...