Home » Любопитно » Къде живеят жените с най-големи гърди?

Къде живеят жените с най-големи гърди?

Класация на държавите, в които живеят жените с най-големи гърди, бе изготвена от списанието „Женски науки за женското здраве“. В нея обаче, не е включила редица страни, най-вече заради официалната религия, която се изповядва там. В нея липсват повечето държави от Близкия изток, сред които и Израел.

Измерванията на гърдите са извършени сред повече от 400 хиляди момичета от 28 до 30 години, които не прибягват до пластична хирургия. Целта на събирането на статистически данни беше да се подобри качеството на работа на производителите на бельо и пластичните хирурзи.

1. САЩ

Първото място в класацията беше отредено на момичета, живеещи в САЩ. Това е точно случаят, когато наднорменото тегло на значителна част от населението ни позволи да оглавим нашия списък (тук най-голям брой момичета са със шести размер). Някои руски публикации, когато превеждат думата „Caucasian”, добавят, че са момичета са с кавказки корени, което е абсолютно погрешно, тази дума всъщност означава кавказка раса. Черните представители на Съединените щати са малко по-назад, изоставяйки по размер само на канадските момичета.

2. Канада

Жените от Канада заемат второто място от класацията, отстъпвайки на белите представителки на САЩ, но в същото време изпревариха черните американки. Заслужава да се отбележи, че в Канада въпросът за наднорменото тегло не е толкова остър, колкото в САЩ и ако не беше наднорменото тегло на американките, може би Канада щеше да оглави класацията.

3. Ирландия

Както се оказва, момичетата на Ирландия са не само едни от най-прелестите на планетата, но и едно от най-надарените. Това им позволява да заемат трето място след жителките на Северна Америка.

4. Полша

Момичетата, живеещи в Полша, заемат четвъртата позиция в класацията. По този начин, пред всички момичета, цялото постсъветско пространство и Евразия като цяло, те са веднага след момичетата на Ирландия.

5. Великобритания

Момичета от Мъгливия Албион, заемат категорично петата линия в класацията и третото място сред нежния пол в цяла Евразия.

От останалите страни, руските красавици заеха едва 40-и ред от класацията, момичетата на Република Беларус – 38-и, Латвия – 30-ти, Литва – 28-и, Естония – 25, а класацията на момичетата от бившия Съветския съюз, оглавиха тези от Украйна, които взеха 21-во място в общия списък.

Най-долу в списъка от 108 държави са момичета с размер на гърдите, представляващи Малайзия и Филипините.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Захариева: Пламен Георгиев обеща да напредне с испанския

Пламен Георгиев има качества за консул във Валенсия, заяви външният ни министър Екатерина Захариева пред ...

Идиотски гаф с телефон едва не провали футболен мач

Без ВАР остана дербито в Саудитска Арабия между Ал Фатех и Ал Насър 0:1, а ...

9 октомври 1974 г. : Умира Оскар Шиндлер

На 9 октомври 1974 г. на 66-годишна възраст умира Оскар Шиндлер. Oскар Шиндлер е немски ...

Цацаров: Незаконен съдебен състав пусна Полфрийман

Министърът на външните работи Екатерина Захариева и главният прокурор Сотир Цацаров се срещнаха с Джон ...

Собствениците на Юнайтед няма да разкарат Солскяер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер може да се чувства спокоен за поста си ...

Димитър Пенев със секретна мисия

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев бе част от приятна изненада, която колективът ...