Home » България » Изстрели в ромския квартал на Хасково, има пострадал полицай
Изстрели в ромския квартал на Хасково, има пострадал полицай
Изстрели в ромския квартал на Хасково, има пострадал полицай

Изстрели в ромския квартал на Хасково, има пострадал полицай

На място за проверка е изпратен полицейски автопатрул, който установил 28-годишният мъж на жената и 54-годишният му баща.
Двамата в присъствието на полицаите са отправили заплахи към жената за убийство и категоричен отказ да й върнат детето. Те са предупредени от полицаите да прекратят скандала и са поканени в сградата на районното управление за изясняване на случая, при което мъжете категорично са отказали, съобщава haskovo.info.

Бащата и синът са започнали да отправят закани и заплахи за саморазправа към полицаите. В същото време с два леки автомобила са пристигнали общо 8 лица, които без да имат отношение към случая са нападнали служителите, като са носили брадви, сапове и улуци. Един от тях е ударил с юмрук в главата един от полицаите.

За овладяване на ситуацията полицаите са стреляли с пистолетите си, като са арестувани петима от нападателите. Трима от извършителите на хулиганските действия са избягали и се издирват. При употребата на огнестрелното оръжие няма пострадали, допълват от полицията.

Пострадалият полицай е прегледан в Спешно отделение, като му е нанесена лека телесна повреда.
Районна прокуратура – Хасково наблюдава бързото производство по случая.
Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!