Home » Без цензура » Изрода, изтезавал зверски 18-годишната Вики: Не съм виновен, държавата не ме лекува!
изрода изтезавал Вики

Изрода, изтезавал зверски 18-годишната Вики: Не съм виновен, държавата не ме лекува!

В социалната мрежа беше разпространена снимката на изрода, който отвлече и преби зверски 18-годишната Виктория от Добрич, научи Новини365.

Според коментарите, 32-годишният Мирослав Дяков, който е с богато криминално минало, е психически нестабилен. От публикациите става ясно, че е нападал майка си нож и е тормозел и брат си.

На профила на мъжа има предимно снимки на разголени момичета и на дрога. Припомняме, че Мирослав бе задържан за срок от 72 часа, след като при проверка за наркотици в дома му беше открито в безпомощно състояние и отвлеченото момиче.

Близки на момичето съобщиха, че състоянието й се стабилизира, но все още има нужда от кръводарители от рядката група АВ-. Майка ѝ е неотлъчно до нея в болницата в Добрич, където тя бе настанена след като бе открита с множество травми след близо месец в неизвестност.

На съдебното заседание, обвиняемият Мирослав Дяков не се призна за виновен и обяви, че държавата няма политика да го лекува от зависимостите му. Той има 6 осъждания за притежание на наркотици, 2 от тях за разпространение. Има и 3 неприключени дела също за разпространение на наркотици.

18-годишното момиче няма вътрешни кръвоизливи или счупени кости, но е с жестоки наранявания по цялото тяло, гнойни отоци по лицето от изгасени цигари, кръвоизливи от носа и устата, в следствие на удари. Очаквайте още подробности по случая!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар