Home » Lifestyle » Изплува страшна тайна! Катето Евро погребала скришно брат си педофил
Изплува страшна тайна! Катето Евро погребала скришно брат си педофил
Изплува страшна тайна! Катето Евро погребала скришно брат си педофил

Изплува страшна тайна! Катето Евро погребала скришно брат си педофил

Катето Евро е погребала в началото на август брат си Петър, на чиято съвест лежаха куп престъпления-той бе съден за педофилия, както и за убийството на пенсионер на пътя.

58-годишният хомосексуалист със скандална репутация е починала мистериозно на 2 август. На разлепения във входа на кооперацията некролог пише, че Петър Евро си е отишъл след кратко боледуване.

Според съседите, които често го засичали да пие от сутринта си е отишъл от масиран инсулт, а други твърдят, че причина за смъртта му е инфаркт. Прокрадва се версия и за онкологично заболяване и дори СПИН. В хомосредите той се подвизаваше като Пепи Брадата. Самата Актриса, която винаги публично тъжи за починали близки и приятели и пише сърцераздирателни постове в социалната мрежа за  пребити или убити кучета, запази мълчание и не обели дума за смъртта на по-малкия си брат. Във фейсбук смени само профилната си снимка с фото на двамата отпреди години, без да пише кой е този човек и без да уточнява каквото и да е било, пише „Уикенд“.

От години Катето Евро се притеснява от Петър, който с поведението си петнеше името на фамилията и нейното. Преди 15 години той бе спипан да мърсува с малко момченце в дома си. Той се е забавлявал и с непълнолетни хлапета в таванското помещение на кооперацията си. Известният столичен педофил е подбирал плячката си по подлези, гари и градинки, столични интернати и мъкне в дома си сирачета и циганчета срещу обещанието за топла храна и някой лев. При един от арестите му, ченгетата откриват голямо количество кокаин, порно списания, видео касети с детско и гей порно, тубички вазелин, презервативи и детски дрехи.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар