Home » Lifestyle » Изненада: Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Живков, влиза във „Фермата“ 4!
Изненада Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Живков, влиза във „Фермата“ 4!
Изненада Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Живков, влиза във „Фермата“ 4!

Изненада: Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Живков, влиза във „Фермата“ 4!

Червена наследница от известна фамилия влиза в четвъртия сезон на риалитито „Фермата“, който стартира на 7 септември. Най-вероятно става въпрос за внучката на генерал Георги Милушев. Последният шеф на Управлението за безопасност и охрана (УБО) по времето на Тодор Живков.

Именно ген. Милушев е спътникът на Живков в последните му мигове. Свидетел на отношенията и събитията, довели до пленума през ноември 1989 г. Като началник на УБО е отстранен от поста от Петър Младенов четири дни след оставката на Живков на пленума. Участието на внучката на Милушев във „Фермата“ със сигурност ще предизвика вълнения и спорове, особено интересна се очаква да бъде срещата й с Ивайло Караньотов, който е върл противник на комунизма и използва всяка възможност, за да разкритикува режима.

Изненада Внучката на прочута червена фамилия, приближена до Тодор Жимков, влиза във „Фермата“ 4!

Именно предразсъдъците на хората, които биха я съдили преди да я познават, били основното притеснение на момичето преди участието й във „Фермата“. Но те са и мотивацията й да се включи в състезанието, за да развенчае доста митове за хората от онова време.
Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!