Home » Любопитно » Изгониха насилника от Фермата

Изгониха насилника от Фермата

Седмица след старта на „Фермата: Нов свят“ зрителите станаха свидетели на прецедентен случай – бизнесменът от Разлог Иван Милин напусна състезанието, след като удари шамар на съотборничката си Елизабет Илчева. Героят от криминалните хроники нападна английската възпитаничка след като тя му направи забележка за хигиената на басейна в двора на чорбаджиите. В шока си Елизабет избухна в сълзи и разтреперана потърси помощ от екипа на риалити формата. Впоследствие Милин все пак се извини, а Елизабет прие, но така и не забрави обидата.

Водещият Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне на сиромасите видео с провинението на Милин. Сред торнадото от възмутени възклицания жертвата поясни, че вече се чувства по-добре.

„Шамарът беше от слаб до среден като сила. Иван беше много крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразнителен към всички, и явно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила“, заяви неочаквано тя.

Милин констатира, че поведението му изглежда отвратително на записа и няма извинение за случилото се. Дана, която играе за голямата награда в шоуто заедно с дъщеря си Велислава, моментално посече Бети. „Миличка, не те познавам, но такова поведение имат хиляди малтретирани жени навън, оправдават насилника си с репликата „Може да съм го заслужила“. Не си“.

Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Милин като „гнусен по душа“ човек и изтръгна от него неочаквано признание. Последната връзка на героя от криминалните хроники е продължила пет години и е приключила с шамар. „Значи той е посегнал на бившата си жена, тук, знаейки че има камери, посяга на друга, а като излезе какво ще направи?“, разпали се футболистката от отбора на сиромасите Велислава. „Ако тук и сега не се справим с тази простотия това насилие ще продължи да се случва във всяка българска къща. Хората ще кажат „Ето, 20 човека се събраха и простиха един шамар! К‘во толкова?“.

Милин намери двама неочаквани съюзници в лицето на журналиста-патриот Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова. „Отвратително е да го съдите особено вие, дето познавате Иван само от арената. Ще бъдем хора, ако направим така, че Иван да остане, да осъзнае грешката си и да брои до 10 следващия път“, предложи Шопски. Саня го подкрепи: „Не толерирам насилието, но ще дадем добър пример, ако го оставим и му дадем втори шанс“.

След драматичния вот на сиромаси и чорбаджии Андрей Аранудов обяви решението на продукцията да се раздели завинаги с Иван Милин.

„Всеки от вас представлява някаква част от нашето общество. Има много хора с възможности, с пари, които приличат на Иван Милин. Но има една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и особено физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния и либерален свят според нас тази граница никога не бива да бъде преминавана“, коментира водещият.

„Виновен съм и ще си понеса последствията. Аз съм мъж“, заяви лошото момче от Разлог на прощаване с предаването.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Зверствата в концлагера Щутхоф

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. „Никога ...

Сега топката е в британския парламент

Решението за споразумението между Великобритания и ЕС вече е в ръцете на британското правителство. Това ...

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен. Това каза за bTV неговият доведен ...

Тръмп: Турците имаха нужда да се посбият с кюрдите

Американският президент Доналд Тръмп приветства спирането на огъня в Сирия и обясни, че съзнателно е ...

Руски сайт трупа печалби на гърба на болно българче

5-годишно болно момиченце от Асеновград и родителите му станаха жертви на подла измама с набиране ...

Славчо Атанасов: Пари за Пловдив ще има

Пари за града ни ще има. Пловдив е твърде важен за държавата и няма кой ...