Home » Свободна зона » Избери си цвете и научи повече за себе си!
Избери си цвете и научи повече за себе си!
Избери си цвете и научи повече за себе си!

Избери си цвете и научи повече за себе си!

Има ли жена, която не обича цветята? Тези, които казват, че не обичат, са лукави. Просто някой жени са като червените рози, други – сладки букети от диви цветя. Трябва да познавате вкусовете на една дама, за да я харесате.

Просто изберете цвете и ще ви разкажем нещо интересно за вашата личност.

Цвете № 1
Не можеш дори да си представиш колко си женствена и секси. Където и да се появиш, никога няма да бъдеш лишена от вниманието на мъжете. Те открито ти се възхищават, а жените дори те презират малко. Всъщност не те интересува мнението на някой друг. Имаш тесен кръг от приятели, в чиито компании се чувстваш свободна.

Цвете № 2
По дяволите колко сте сладка, романтична и нежна. Просто човек иска да те прегърне и да е близо до теб. Ти си идеална жена! С една дума, знаеш как да приемеш комплименти, дори ако на пръв поглед изглежда, че те притесняват. Искреността ти и топлата ти мекота очароват всички наоколо. Винаги знаеш какво искаш и почти винаги го получаваш.

Цвете №3
Имаш толкова много положителни качества, че е трудно да се идентифицират основните. Ти си „мис Честност“. С гордо вдигната глава минаваш през всички житейски тестове и разбираш, че във всяка ситуация основното нещо е да останеш човек. Ти си красива, добре поддържана жена и завидна любовница! Но тук е парадоксът – по някаква причина не можеш да намериш точния човек. Може би това е поради прекомерните ти изисквания към другите. Заслужава си малко повече да почакаш!

Цвете № 4
Усмивката ти може да разтопи сърцето на дори отчаян циник. Обожаваш да си в центъра на вниманието на мъжете. Имаш много приятели от мъжки пол. Всъщност много малко хора знаят какво се случва в душата ти. „Но никой не знае как плаче през нощта, а че тя преминава през живота си смеейки се“ – това важи с пълна сила точно за вас. Обичате да експериментирате с външния си вид и го направите правилно.

Цвете № 5
Ти знаеш точно цената си. От детството ти се казва, че си малка принцеса. Майка ти те е учила да си примирена и да оценяваш хората не чрез външните им данни, а чрез вътрешните им качества. Много приятели идват при теб за съвет, като личен психолог. Мъжете просто се пристрастяват към теб. Имаш страхотен вкус за дрехи. Знаете как да се обличате скъпо, но с умерен бюджет.

Цвете № 6
Ти си жена мистерия и пъзел. Въобще не си толкова лесна за разгадаване, колкото изглежда на пръв поглед. У теб се преплитат огън и лед. Човекът, който е в състояние да реши тази мистерия, ще бъде наистина щастлив около теб. Спокойна сте, но в същото време, ако някой ви настъпи, то по-добре бързо да бяга надалеч. Имате красиви очи и често чувате клишето от мъжете, че се давят в тях. Подчертавайте ги с грим./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Клиенти на прокуратурата безнаказано управляват община Несебър

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото. Един скандал, предизвикан ...

Андрей Райчев: БСП не може да спечели в София, но Мая Манолова може

Партиите се готвят отдавна за местните избори. Всички са в добра форма, почивали са лятото, ...

Застреляха мъж в леглото до жена му в с. Гранит

29-годишен жител на село Гранит, община Братя Даскалови е открит прострелян в дома му, сигналът ...

Ракетните планове на САЩ застрашават света (ВИДЕО)

Извършеният от САЩ тест на крилата ракета със среден радиус на действие, изстреляна от наземна ...

Китай за изстреляната от САЩ ракета: Има риск от ескалация!

Едностранните действия на САЩ с тестове на конвенционална крилата ракета със среден обсег ще възобновят ...

След взрива в Русия изключили станции, отчитащи радиацията

Базираната във Виена Организация по Договора за всеобхватна забрана на ядрените опити обяви, че общо ...