Home » Lifestyle » Иво Танев изригна срещу автомобилните застраховки, обявява им бойкот!
Иво Танев изригна срещу автомобилните застраховки, обявява им бойкот!

Иво Танев изригна срещу автомобилните застраховки, обявява им бойкот!

Иво Танев не смята да се съобразява с покачването на цените на Гражданска отговорност!

Шоуменът Иво Танев не приема никак добре появилите се слухове, че след Нова година автомобилните застраховки ще покачат своята цена петорно. Твърди се, че една Гражданска отговорност може да достигне 1000 лв., което е брутално много.

Иво Танев изригна срещу автомобилните застраховки, обявява им бойкот!

Иво Танев следва собствени правила

Иво Танев обаче не смята да се съобразява с това. Ако най-лошото се случи, той просто няма да плаща застраховка, като по този начин ще бойкотира увеличаването на цените.

„Тази нощ сънувах, как публични и обществени личности проявяват разум, смелост и отговорност, като дадат личен пример и призоват съгражданите си към тотален бойкот на автомобилните застраховки!!! Събудих се и продължих да си го мечтая, но се стреснах от нещо и осъзнах, че съм българин в България и подобно нещо е равносилно да осъществим контакт с извънземна цивилизация. След това си дадох сметка, че дори повечето ще ми се смеят, какви несериозни сънища и мечти ме спохождат….. А представяте ли си, какво ще стане, ако го направим?! Аз обявих, на моя брокер, който няма никаква вина за тези дивотии, че смятам да не застраховам!!!“ – написа Иво, без редакторска намеса.

„По логиката на автомобилните застрахователи, когато с пистолет е застрелян някой, трябва да бъде съден пистолетът, а не стрелеца…. Много умно!!!“ – допълни бесен той, научи Kliuki.bg.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Стопани на кучета скочиха срещу Народното събрание

Огромна вълна от недоволство заради новите правила за разхождане на домашните любимци. В сряда депутатите ...