Home » Lifestyle » Ирина Тенчева с разтърсващи думи за убитата Златина! (още подробности)
Ирина Тенчева с разтърсващи думи за убитата Златина! (още подробности)
Ирина Тенчева с разтърсващи думи за убитата Златина! (още подробности)

Ирина Тенчева с разтърсващи думи за убитата Златина! (още подробности)

Ирина Тенчева не спира да мисли за жестокото убийство на Златина!
Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева е дълбоко разтърсена от бруталното убийство на младата Златина. Животът й бе отнет в хотелска стая, а Тенчева не спира да мисли за трагедията и за това кое е довело до нея:

„Вчера в хотел в София е убита още една млада жена. През нощта много мислих за нея. Не за това, как точно се е случила тази трагедия (прободна рана с вилица?), а за това какво дете е била Златина.
Колко обичана и значима се е чувствала в семейството си, как и е била обяснена любовта, как си е представяла живота си като порасне.

Страшни неща са се случвали и ще се случват на тази земя. В търсене на щастието (моментно или вечно) хората сътворяваме големи нещастия. А (написано) всичко е толкова просто… Мъжът се ражда с дефицит от любов и е щастлив, когато открито я получава в най-чист вид.

Жената пък се ражда със свръхбагаж от любов и се чувства щастлива само, когато я дава на някой, който умее да я приеме и оцени, no matter what…

Мисля за моите деца. И за това колко регроградна съм щом вярвам, че превенцията не е просто в конвенцията. А в това да им бъде обяснено и най-вече показано навреме колко несъвършени, неповторими и великолепни са.

Кои са границите, които нито те, нито някой в живота им има право да минава в търсене на лек за болката си. И кои са простите безплатни неща, които винаги могат да им донесат радост.
Всеки убиец и всяка жертва са нечии деца… И освен кармата, липсата на наказание и на небезразлични свидетели. Онова, което им се е случило е следствие на нечие родителство.

Не знам дали всичко по-горе е вярно, може би просто и аз имам нужда да вярвам, че нещо зависи от мен…“, коментира Ирина Тенчева.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар