Home » Lifestyle » Ирина Тенчева: Казвам с ръка на сърцето, че даденото ми се върна многократно! (За какво благодари екс водещата)
Ирина Тенчева: Казвам с ръка на сърцето, че даденото ми се върна многократно! (За какво благодари екс водещата)
Ирина Тенчева: Казвам с ръка на сърцето, че даденото ми се върна многократно! (За какво благодари екс водещата)

Ирина Тенчева: Казвам с ръка на сърцето, че даденото ми се върна многократно! (За какво благодари екс водещата)

Ирина Тенчева направи равносметка на отминалата година!

Съпругата на продуцента Иван Христов-Ирина Тенчева е благодарна на 2018 година. Ето какво сподели екс водещата за най-голямата си радост:

Ирина Тенчева: Казвам с ръка на сърцето, че даденото ми се върна многократно! (За какво благодари екс водещата)

Ирина Тенчева е благодарна на отминалата 2018 година

„Това не е точно ретроспекция. Това е знак до някой, който има мечта и колебания дали да посегне към нея. Ако искате не четете надолу.

Ето краткият отговор – ДА, действайте! – няма за кога да отлагате и за къде да се щадите.

Толкова хора живеят без концепция какво им се прави, без порив. Без причина да станат сутрин от леглото (ikigai). (Ако има нещо различно от здравето на децата ми, за което се моля всеки ден, то това безспорно е те да разберат какво им се твори в този живот!)

Миналата година по това време имах една голяма мечта: Irituali! Исках да създам не ресторант, а платформа за даване. Даване на вкусна храна; На усещане, че си чакан гост; На нова перспектива за живота; На идеи; На обич.

Така си го представях… по цели нощи си представях бара, отрупан с домашни печива, звукът от тапите на шампанското, малките ритуали… и дадох цялото си време и душа. (И май се получава?)

Мога да кажа с ръка на сърце, че даденото ми се върна многократно през хората, с които обменихме усмивка, вкус, думи, идеи, подаръци, отношение, дори пари!

Осемте ни маси ежедневно бяха пълни с небързащи гости с будни за Тук и Сега сетива, хора, намиращи начин да излязат от релсите на рутината и да бъдат себе си пред непознати. Знаете ли колко е безценно да допринесеш за това някой да ти се довери и са свали маските? А уж отива просто да хапне навън

Срещите! Година на срещите беше 2018-та за мен! Има мноооого още да направя, за да се превърне малкият ни “дом” в това, което си представям. Пожелавам си здраве и ентусиазъм на влюбен човек!

Пожелавам си да се науча да отсявам хората, които бъркат вежливостта с глупост и готовността да помагам – с още по-голяма глупост. Пожелавам си “немоето” да отпада още по-бързо от живота ми, за да не хвърлям енергията си напразно.

Пожелавам си качествен екип и разрастване на зелено през лятото! Пожелавам си екип, доволен от избора да растем и създаваме заедно нова среда в града ни! (Дано имам възможност да им дам още повече и аз!) Пожелавам си въпреки многото учене и понякога преумора, Irituali да бъде моят Ikigai през 2019-та.

Благодаря на тези, които останаха и на вас, които ще се присъедините към семейството ни скоро! Благодаря за подкрепата на Мъжа до мен във всяка ситуация, която е разклащала увереността ми, че да започна от нулата нещо толкова различно от образованието и опита ми и то на 40 години има смисъл!

Благодаря на прекрасните ми деца за разбирането и ентусиазма да помагат! Благодаря на приятелите, които, знам, че ще седят на масата ми винаги, No matter what.

Благодаря на всеки гост, който е отдал от времето си и ми е казал, че в Irituali се е почувствал щастлив! Нека сме заедно и през 2019-та! Да сме повече! Да ни е тясно!“, пожела Ирина Тенчева.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Българин стана вицешампион по кикбокс

Българин стана световен вицешампион по кикбокс на най-престижния форум на планетата – Световното първенство в ...

С тази опозиция ГЕРБ ще падне след 30 г.

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Винаги ...

Мъж свали повече от 200 килограма и сега… (СНИМКИ)

Рони Броуер може да се смята за истински герой, заради силната си воля и борбен ...

Вашият хороскоп за днес, 07.10.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Малко разсеяни започвате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде далеч, ...

Михаела Маринова с международна премиера

Михаела Маринова направи поредната стъпка напред към глобалната сцена, след като англоезичната версия на актуалния ...

Клаудио Маркизио спира с футбола

Легендарният полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио официално окачи бутонките на 33-годишна възраст. Италианецът обяви край ...