Home » Зодии » Хороскопът за 21 януари: Радост у дома за Девите, Стрелците да играят честно
Хороскопът за 21 януари: Радост у дома за Девите, Стрелците да играят честно
Хороскопът за 21 януари: Радост у дома за Девите, Стрелците да играят честно

Хороскопът за 21 януари: Радост у дома за Девите, Стрелците да играят честно

Овен

Моментът е подходящ за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Домашна почивка и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е необходимо да се стремите към нови усещания, защото едва ли ще се окажат приятни. Чувствителността Ви към физическо натоварване е повишена и затова, ако се занимавате със спорт, това трябва да стане под наблюдението на опитен треньор. Има вероятност за възникване на конфликти с роднините.

Близнаци

Първата половина на деня може да бъде помрачена от професионални трудности. Може да Ви стане ясно, че на сегашното Ви работно място не ценят достатъчно. Денят ще бъде щедър на интересни срещи и вероятно ще имате възможност за запознанство с много симпатични хора. Не трябва да форсирате събитията.

Рак

Днес е благоприятен ден за експерименти. Седмицата започва спокойно за Вас и дори ще Ви остане време да планирате нещо интересно за следващия уикенд. Решете отлаган от дълго време проблем и в никакъв случай не оставяйте днешната работа за утре. Погрижете се за близък човек.

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел или не. Просто така ще се подредят картите. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.

Дева

Бъдете предпазливи и внимателни при общуването с шефовете: твърде смелите изказвания и излишната помпозност на разсъжденията могат да доведат до загуба на позиции. Деловите преговори изискват внимание и затова ги проведете на добре позната за Вас територия. У дома си на раменете Ви ще легне товар от чужди грижи, но пък вечерта нещо да Ви зарадва.

Везни

На представителите на този знак звездите препоръчват да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Най-добре е да прекарате повече време заедно.

Скорпион

Помислете за миналото и анализирайте важните събития. Това ще Ви позволи да избегнете грешките в бъдеще. Ще стане възможно възстановяването на стари делови връзки, които сега ще се окажат много полезни и ще открият отлични перспективи. Само че в личната сфера опитите да се върне загубеното са обречени на неуспех. Лесно ще си върнете човека, с когото някога сте се разделили, но това няма да Ви донесе нито радост, нито удоволствие.

Стрелец

Стрелците днес ще постигат високи резултати, дори с цената на подли номера и коварство. Помислете струва ли си това и готови ли сте да понесете последиците, когато истината се разбере. Рискувате да си спечелите нови врагове и неприязън от по-близки хора. Най-добре би било днес да избягвате леките пътища и да играете честно.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири с това, че е завършил някакъв етап от Вашите отношения. Опитайте се да го убедите, че скоро започва следваща фаза и тя ще бъде много по-добра и по-интересна от предходните. Помислете и за себе си – отделете време за разтоварване, хубава книга или малка разходка.

Водолей

Неочаквано и за самите Вас, ще се окажете в центъра на внимание, а това навярно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание и комплименти? Вкъщи Ви очакват редица малки радости: подаръци от членовете на семейството, приятни изненади и какво ли още не. Ще имате възможност да се повеселите.

Риби

Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.

Източник: flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Макар да сте от хората, които предпочитат собственото си мнение пред ...

Вашият хороскоп за днес, 14.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Имате какво да научите от другите и не е нужно да ...

Вашият хороскоп за днес, 13.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Неспокоен ден. Имате да свършите много неща, а толкова малко ще ...

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Няма да се оплачете от липса на работа. Важното е да ...

Вашият хороскоп за днес, 11.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден носи доста силен заряд в себе си, така че ...

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Думите може да се окажат най-големият ви враг, ако не ги ...