Home » Зодии » Хороскоп за 9 ноември: Ето кои зодии ги чака прекрасен петък!
Хороскоп за 9 ноември Ето кои зодии ги чака прекрасен петък!
Хороскоп за 9 ноември Ето кои зодии ги чака прекрасен петък!

Хороскоп за 9 ноември: Ето кои зодии ги чака прекрасен петък!

В петък ще се ангажирате с предварително направени планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество.

Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за нови начинания, за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните отношения на момичетата и младите жени. През този ден може да получите неприятна новина свързана със задълбочаването на здравословен проблем, на човек от кръга ви приятели.

Овен

През този ден звездите ви дават един прекрасен шанс да поправите грешки, които сте допуснали в последно време. Постарайте се да проявявате търпимост и доброжелателно отношение към околния свят.

Иначе има опасност сарказмът и нервните ви реакции на случващото се да ви направят непоносими в очите на околните.

Телец

Денят преминава под знака на духовното преображение, преодоляване на съмненията и съчувствието. Днес трябва да проявите великолепна организираност, рационално използване на силите и практичен подход, за да успеете в обществените ангажименти.

Само по този начин може да се подобри материалното ви благосъстояние, а авторитетът ви да порасне.

Днес не трябва да отказвате на молби. Бъдете съпричастни към проблемите на околните. Помагайте със средства и съвети.

Близнаци

Звездите ви предвещават успех в сферата на обществената дейност. Увлекателната работа, с която се заемате, ви носи добри резултати и уважение.

Голямата ви работоспособност прави впечатление на всички. Следобед са възможни трудности.

Не бива да ги приемате близо до сърцето си. Това, което ви се струва за неуспех скоро може да се превърне в печалба за вас.

Рак

Денят преминава под знака на мъдростта и справедливостта. Не бива да проявявате алчност и егоизъм. Не отказвайте на отправени към вас молби.

Звездите ви препоръчват да проявите жертвоготовност. Вслушвайте се в съветите и поученията.

Днес може да имате шанса за възстановяване на отдавна прекъсната връзка.

Лъв

Днес душевното състояние на мнозина от вас е далеч от хармонията. Несъответствието между желания и действителност може да ви докара до депресия или агресия.

Не ви се препоръчва днес да правите сериозни планове или да взимате заеми. Благотворен е физическият труд.

Ако намерите сили да се справите с вътрешните си проблеми може да имате успехи. Не е изключено до края на годината да подобрите материалното си положение.

Дева

Вероятно е някои несбъднати надежди да ви разочароват. Възможно е двусмислено отношение към вас. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата затруднява действията ви.

Вероятно е да се наложи да защитавате активно позициите си. Не изяснявайте семейните си отношения.

Избягвайте споровете, защото те може да предизвикат конфликт. Отделете внимание на близък човек.

Везни

Звездите съветват мъжете от знака да поканят гости днес. Този ден е благоприятен за хармонични отношения и възстановяване на стари връзки. Вероятно жените от зодията могат да осъществят една романтична среща.

Не оставяйте без внимание поривите на душата си. Изцяло се отдайте на чувствата си.

Скорпион

Денят преминава под знака на преображението, милосърдието и преодоляването на съмнението. Безоблачен е семейния ви живот. Днес можете да възстановите прекъснати дружески отношения.

Следете за знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно. През този ден може да заложите основите на близка промяна.

Стрелец

Днес е добре да отложите взимането на важни решения за по-късно. Може да ви се наложи детайлно и трезво да оцените ситуацията около вас. Трябва да извършвате само правилни действия, за да се предпазите от грешки по невнимание.

Силните емоции могат да ви попречат. За да избегнете неприятни усложнения, препоръчва ви се да бъдете съсредоточени и разсъдливи.

Козирог

Вие може да се проявите при реализирането на голям проект, изискващ координираните усилия на няколко участника, различни обществени организации, фондове и фондации.

Способността ви да предвиждате ви позволява да прогнозирате развитието на събитията и по този начин да ви предпази от неприятности.

Водолей

Вероятно е днес да се наложи активно да отстоявате своята гледна точка и възгледите си. Независимо от ситуациите, опитайте се да запазите спокойствие.

По някое време през деня може да ви се прииска да се усамотите. Направете го, така имате време за размисъл върху някои житейски ситуации около вас и можете да вземете правилни решения, как да се държите с някои хора.

Риби

Възможно е да се появят въпроси, над които не сте се замисляли до сега и да се наложи да им отделите повече време. Срещите ви зависят от емоционалната ви настройка и поведение.

Може някои неща да ви отнемат повече сили и време отколкото сте си планирали. Необходимо е да съумеете да направите правилна оценка на случващото се.
dunavmost.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...