Home » Зодии » Хороскоп за 5 септември: Купища пари и луд късмет за 4 зодии
Хороскоп за 5 септември
Хороскоп за 5 септември

Хороскоп за 5 септември: Купища пари и луд късмет за 4 зодии

Овен

През този ден обърнете внимание на външния ви вид. Не забравяйте, че свежестта и младостта са свързани със здравословния начин на живот. Помислете дали не е време да се разделите с някой вреден навик.

Телец

Денят е подходящ за поставяне на ред във финансите. Помислете кой от разходите ви е напълно излишен. Бъдете максимално рационални и може да се доберете до купчина пари.

Близнаци

Това е ден, в който трябва да признаете своя грешка. Постъпката ще ви донесе повече ползи, отколкото сте предполагали, така че не се колебайте.

Рак

Това е ден за атака. Не се колебайте да сте максимално активни за това, което искате. После ще мислите дали сте ползвали позволени средства.

Лъв

Трудно е да се носят две дини под една мишница. Най-добре си спестете опитите. В противен случай ще загубите доста време, нерви и ресурси.

Везни

Не се срамувайте от допусната грешка, особено ако е било даване на шанс. Съвестта ви е чиста, така че сега действайте само по ваше усмотрение. Това може да ви доведе до големи печалби.

Скорпион

Септември може да ни даде още малко топли дни, но вече е време да се помисли за зимата. Имате карт бланш да напазарувате за студените дни.

Стрелец

Потърсете второ мнение по важен служебен въпрос. Не пренебрегвайте експертите и тяхната независима оценка, когато се касае за материя, която не разбирате добре.

Козирог

Днес ще трябва да проявите повишено внимание при изпълнението на служебните ви задължения. Бъдете максимално отговорни. Резултатът ще е повече от добър.

Водолей

Днес ви очаква приятна изненада. Бъдете скромни в желанията си и ще получите повече. Вечерта прекарайте по спокоен начин.

Риби

Днес се поглезете поне с едно мъничко нещо. Може и с повече, но задължително започнете от някъде.
Източник: Марица

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!