Home » Зодии » Хороскоп за 5 октомври: Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение
Хороскоп за 5 октомври Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение
Хороскоп за 5 октомври Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение

Хороскоп за 5 октомври: Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение

В петък ще ви се наложи да направите по-големи или неочаквани разходи.

Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Стремете се да бъдете коректни и да изисквате подобно отношение. Новите познанства с млади хора могат да се превърнат в едно интересно приятелство, създаване на група от хора с еднакви интереси или цел.

Овен

Денят е изпълнен с мистика, познания и достигане до определени истини. Звездите ви предричат успех в работата, когато дейността ви доставя удоволствие.

Творците се радват на плодоносна реализация. Експерти високо оценяват действията им. Денят е благоприятен за срещи, контакти и общуване.

Бъдете щедри и великодушни. Може да поканите гости.

Телец

Възможно е да ви очаква среща със съперника. Не е изключено да успеете спешно да решите неочаквано възникналите семейни проблеми. Съдбата ви проверява за целеустременост и концентрация.

Вашите финансови разходи може да се върнат.

Близнаци

Планетите съветват спокойно да получавате удоволствие от комплиментите и да не се съмнявате в тяхната искреност. Използвайте вашето обаяние в свой интерес.

Вероятно е днес да ви се наложи да решавате много въпроси едновременно. Не е изключено някои пропуски или грешки да ви принудят да се потопите в работа.

Възможно е поддръжка и разбиране на хората, които не сте считали за свои съюзници. Печеливши могат да се окажат дори рискованите мероприятия.

Рак

Този ден може да обостри всички любовни проблеми от миналия месец. Неуравновесените хора с чувствителна нервна система трябва да бъдат пределно предпазливи.

Не проявявайте настойчивост при деловите срещи с партньорите и не пришпорвайте събитията.

Възможни са събития, които да изпитат здравината на кесията на много Раци.

Лъв

Вероятни са тревоги и вълнения. Вашите любовни отношения може да влязат в задънена улица. Убедеността в своята правота и убедителността в доводите могат в значителна степен да смекчат възниквалото напрежение в семейството.

Вероятно в работата или в службата ви се налага решително да настъпвате или обратното, да концентрирате цялата си енергия за самозащита.

Съществува вероятността от непредвидени разходи или финансови загуби.

Дева

Възможно е неудовлетворение, обиди и сълзи. Вероятно нарушаването на баланса между материалната и духовна страна на живота да доведе Девите до загубването на интерес към случващото се.

Звездите предупреждават за неприятности, затова се постарайте да избягвате в работата си резките изказвания или необмислените постъпки.

Мнозина попадат в зависимост от хора, обещаващи психологическа или материална помощ.

Везни

Не се ръководете в постъпките и думите си от моментното настроение. Везните трябва да знаят, че равнодушието към чуждата съдба може да се отрази негативно и на тях самите.

Може да се прогнозира особен успех за Везните, чиято работа е свързана с чуждестранни фирми – чака ги силна поддръжка от страна ръководителите.

Напълно възможно е преместване, свързано с преминаването на друга работа. Може да получите ценни подаръци и награди.

Скорпион

Втората половина на деня е идеална за възстановяването на прекъснатите по-рано връзки. Не се съмнявайте в това, че ви уважават и ценят като порядъчен човек и уникален специалист.

Използвайте всичките си сили – можете да постигнете уникални резултати и напредък във всичко. Не допускайте да се преуморите.

Материалното положение на болшинството представители на този знак е напълно стабилно.

Стрелец

Възможно е да завържете нови познанства, които да се окажат сполучливи. Мнозина са буквално преизпълнени с емоционална и двигателна енергия. Най-главното днес за вас е да преодолеете собствената си инерция.

Като постигнете това, вие може да постигнете много в която и да е сфера на дейност, особено що се касае до хората на изкуството и спортистите.

Може да се появи възможността да заздравите поразклатилото се материално положение.

Козирог

Още от началото на деня се гответе за проблеми. Днес не трябва да се доверявате сляпо на хората, дори и на любимия си човек. Запазвайте спокойствие, вежливост и търпение у дома и на работата си – във всичко търсете златната среда.

Новото начинание няма да получи нужната поддръжка на началството и няма да бъде оценено по достойнство от вашите партньори, нито пък от спонсорите.

Възможно е да ви предстоят финансови разходи. Това може да бъде свързано с покупка, ремонт или връщането на дългове.

Водолей

Промените, които настъпват в личния ви живот може да имат както положителна, така и отрицателна окраска. Както никога досега трябва да проявявате предпазливост в думите.

Трябва да концентрирате енергията си върху един проблем, тъй като поради постоянната ви разсеяност не можете да постигнете желаното.

Мнозина от вас са способни с удоволствие да харчат пари за екзотични придобивки или за предмети на разкоша.

Риби

Не си губете силите по всички направления на живота. Увеличената привлекателност на Рибите им помага при общуването с околните, а тяхната вътрешна концентрация съдейства за усилването на авторитета им пред началството и членовете на семейството.

Няма да ви се наложи дълго да чакате успеха.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...