Home » Зодии » Хороскоп за 5 ноември: Нови прибовки за две зодии, трета я очаква щуро пътуване
Хороскоп за 5 ноември Нови прибовки за две зодии, трета я очаква щуро пътуване
Хороскоп за 5 ноември Нови прибовки за две зодии, трета я очаква щуро пътуване

Хороскоп за 5 ноември: Нови прибовки за две зодии, трета я очаква щуро пътуване

Началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни неща
В понеделник избягвайте да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем, особено ако това има връзка с млад мъж. Това може да продължи по-дълго време, поради неговите неадекватни действия.

Началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни събития, като някои от тях определено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това особено важи за личните ви и семейни отношения.

Днес благоприятно влияние върху плановете и ангажиментите ви ще има жена на 35 годишна възраст, в случай че разрешавате някакъв неприятен проблем.

Понеделник вещае грижи свързани със здравето на момиче или млада жена.

Овен

Неумолимите закони на съдбата ви показват тяхната сила. За това да се противопоставяте на неблагоприятните обстоятелства може да се окаже доста трудно.

Излизат наяве стари лъжи. Ако часовника ви започне да изостава, пазете се от загуба на имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития. Днес се препоръчват гъби и риба.

Телец

Главното условие за днешният успех е интелектуалната и физическа активност. Добър ден за пътувания, разходки сред природата или масови мероприятия. Ако днес получите травма, тя лесно се поддава на лечение.

Започне ли часовника ви да изостава, пазете се от загуба на имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития. Днес се препоръчват гъби и риба.

Близнаци

Денят е добър за отдих, развлечения и масови мероприятия. Противопоказно е да оставате сами или да работите тайно от другите. Днес може да си изпечете рибка с гъби.

Ако часовникът ви избързва – някои събития очаквани от вас ще настъпят по-рано.

Рак

Най-важното днес е да бъдете постоянно заети с някаква интелектуална или физическа работа. Денят е добър и за разхлабване, разходки, пътувания и масови мероприятия.

Противопоказно е да работите тайно от другите и да оставате сами. Ако имате украшение с аметист – сложете си го днес.

Хапнете рибка с картофи и пийнете чаша бяло вино. Ако часовникът ви започне да изостава – очаква ви загуба на имущество.

Лъв

Денят е благоприятен и за по-приятна работа, пътуване и срещи. Главното условие за успехите ви днес е вашата интелектуална и физическа активност, както в обществото, така и в семейството.

Противопоказно е да оставате сами или да работите съвсем сами. Ако не си приложите някъде силата, има опасност тя да започне да ви руши отвътре.

Може да облечете нещо в тъмно синьо или керемидено червено. Днес е полезна рибата и картофената салата. Ако часовникът ви започне да избързва – някои събития ще се ускорят.

Дева

Не е изключено да сте прекарали доста некомфортна нощ. Тайни или тяхното внезапно разкриване са доминирали във вашите мисли и са пречили да заспите. За това през деня имате нисък жизнен тонус и се чувствате уморени.

Всичко това ви пречи на общуването и може да стане повод за конфликти. Днес може да хапнете печени гъбки или печени картофки с риба. Ако часовникът ви изостава – очаква ви загуба на имущество.

Везни

Денят е много мощен енергетично. Пробуждат се силите на природата и творческия потенциал заложен във всеки един от нас. Благоприятни са пътуванията, правенето и обсъждането на делови планове, срещи с приятели, ходене на гости.

Общуването с природата ви зарежда с много емоции и положителна енергия. Ако часовникът ви избързва – някои събития ще се ускорят.

Скорпион

Пазете се от лъжи и кражби. Не пускайте в дома си непознати. Бъдете внимателни по време на път и не се залъгвайте от приличното облекло на някои хора.

Понякога престъпниците изглеждат доста добре. Пазете роднините си от лъжи и клевети.

Днес полезна храна са рибата и картофите. Ако часовникът ви започне да изостава – ще загубите имущество.

Стрелец

Главното условие за днешните ви успехи е вашата активност. Денят е добър за съвместна работа с единомишленици и различни масови мероприятия. Не бързайте да се съгласявате с привидно изгодни предложения.

В тях има подмолни ями, които в последствие може да бъдат шумно разобличени. Ако ви избързва часовникът – някои събития ще настъпят по-рано.

Козирог

Денят е добър за обществени форми на работа, туризъм и масови мероприятия. Не ви се препоръчва да оставате сами или да работите сами без другите да знаят.

Ако имате украшение с рубин, сложете си го. Днес е полезна рибата и гъбите. Ако ви избързва часовникът – някои събития,които очаквате ще настъпят по-рано.

Водолей

Дайте възможност на организма си да изразходи натрупаната енергия, защото тя може да започне да го руши от вътре. Бъдете максимално физически и интелектуално активни.

Денят е добър за активна почивка, колективна работа и за масови мероприятия. Противопоказно ви е да оставате сами.

Днес са препоръчителни рибата и гъбите. Ако часовникът ви започне да изостава – очаква ви загуба на имущество.

Риби

Денят е добър за общуване и колективни излизания сред природата. Противопоказно ви е да оставате сами или тайно да работите. Ако часовникът ви изостава – ще загубите имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития.

Препоръчителна храна за деня са гъбите и рибата.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...