Home » Зодии » Хороскоп за 30 декември: Изгодни предложения за Стрелците, Близнаците да следват интуицията си
Хороскоп за 30 декември: Изгодни предложения за Стрелците, Близнаците да следват интуицията си
Хороскоп за 30 декември: Изгодни предложения за Стрелците, Близнаците да следват интуицията си

Хороскоп за 30 декември: Изгодни предложения за Стрелците, Близнаците да следват интуицията си

Овен

Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешките, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да го довършите. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по-опитни от вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще ви е особено нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете.

Близнаци

Колкото и да не ви се иска, ще трябва да се захванете с работата, която не търпи отлагане. Внимателно се вслушвайте в своя вътрешен глас и се опитате да го изтълкувате правилно. Ако действията ви доведат до това, че нещо прецакате, значи не сте разбрали правилно онова, което ви е подсказала интуицията. Възможни са положителни промени в живота ви.

Рак

Потапянето в дълбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението ви да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Измислете за Вас и за своя любим човек днес някакво действително интересно занимание. Нека то да Ви увлече до толкова, че направо да забравите за Вашите общи проблеми, както и за частните неприятности на всеки от Вас. Използвайте го като параван, за да се скриете от всички проблеми.

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е да признаете своите грешки и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили.

Скорпион

Днес трябва заедно със своя любим човек да се погрижите за някои неща: за детето, за домашните любимци, за прибирането и подреждането. За предпочитане е вашите чувства да са насочени към някое живо същество, което се нуждае от тези чувства. То ще ви се отплати стократно.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо нелоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето, работете в перспектива и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във ваша полза.

Козирог

Днес на вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от вашите отношения. Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващият, а той ще бъде много по-добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Стратегията, обобщението и съвместното мислене днес заемат огромно място. В този момент всичко е официално и практично – даже и някои от най-близките ви отношения. Само че понякога е твърде полезно да се изключите от нивото на емоциите. Енергията ви е подходяща за всичко. Бъдете готови да понесете на плещите си струпалата се като лавина работа.

Риби

Притежавате някакво шесто чувство, което ви подсказва кога другите хора преживяват стрес. Реагирате автоматично, изказвайки им съчувствие – с думи, жестове, или просто с мълчание им показвате, че отлично разбирате какво изпитват в момента. Може би е време и вие да очаквате подобно грижовно отношение към собствените си чувства. В крайна сметка очаквайки нещо, ние преодоляваме половината път към това да получим желаното.

flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Какво ви очаква в годината на металния плъх?

Китайската Нова година през 2020 г. започва на 25 януари (събота) и завършва на 11 ...

Вашият хороскоп за днес, 12.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста ...

Вашият хороскоп за днес, 11.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще се увеличи обаянието ви и магичното влияние върху околните, ...

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Хем няма да ви се мърда много от вкъщи, хем ще ...

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма ...

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения ...