Home » Зодии » Хороскоп за 3 ноември: Овните се забавляват, Близнаците опитват нещо ново
Хороскоп за 3 ноември: Овните се забавляват, Близнаците опитват нещо ново
Хороскоп за 3 ноември: Овните се забавляват, Близнаците опитват нещо ново

Хороскоп за 3 ноември: Овните се забавляват, Близнаците опитват нещо ново

Овен

Ден за забавление. Каквото и да става, мислете за своето удоволствие. Времето минава прекалено бързо, а подходящите моменти рядко се връщат.

Телец

Ден за забрава. Мислете си само за положителните неща, които ви съпътстват сега. Ако предпочитате да се потопите в спомени, нека и те да бъдат приятни.

Близнаци

Ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или дейност – изберете сами, но не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

Рак

Ден за взаимност. Окажете съдействие на партньора си. Той или тя имат нужда от вашата подкрепа точно сега и това не може да се отлага.

Лъв

Ден за бягство от града, от рутината. Каквото и да е, само не го правете, както е било до момента. Имате крещяща нужда от промяна и свеж въздух.

Дева

Денят ще ви постави пред избор. Не слушайте съвети на странични хора, дори ако са ваши приятели. Решението касае само вас и изборът трябва да е само ваш.

Везни

Ден за посещение на ново място. Ако партньорът ви има идея за пътуване – не му противоречете. Оставете се да ви изненада. Със сигурност ще е приятно.

Скорпион

Ден, в който да покажете силата си чрез умереността. Важно е да не демонстрирате никакви емоции. Представете си, че сте на изпит, за да ви е по-лесно да се справите.

Стрелец

Ден за награда. Свършихте и постигнахте много. Сега е добре да си починете. Хвалбите няма да ви помогнат, най-много да отблъснат някого от вас.

Козирог

Ден за изкуство. Прекарайте часовете в гледане на филми, рисуване или друго ваше любимо занимание, но дайте храна на душата си.

Водолей

Ден за неуморна работа. Въпреки почивния ден, ще имате неумолим енстусиазъм, който ще е грехота да пропилеете.

Риби

Ден за предизвикателства. Ще разберете колко много сте постигнали и колко далеч сте отишли. Вечерта не забравяйте да се почерпите.
Източник: Марица

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!