Home » Зодии » Хороскоп за 29 ноември: Три зодии днес ще напълнят портфейли, ето кои са те
Хороскоп за 29 ноември: Три зодии днес ще напълнят портфейли, ето кои са те
Хороскоп за 29 ноември: Три зодии днес ще напълнят портфейли, ето кои са те

Хороскоп за 29 ноември: Три зодии днес ще напълнят портфейли, ето кои са те

В четвъртък ще имате повече работа или повече професионални ангажименти, които могат да ви донесат по-добри доходи.

От мнозина ще се изиска бързо решение или реакция във важен момент на работното място. Този ден вещае новини свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате.

Конфликт или разочарование може да възникне във връзка с ваши собствени пари или при работа от финансов характер.

В четвъртък ще възникне важно събитие в живота на ваше дете или внуче, родено под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Овен

Денят е изпълнен с илюзии, лъжи и напразни надежди. Ако приемете желаното за действително, то пред вас има голяма опасност да претърпите неуспехи и финансови загуби.

Бъдете критични към себе си и постъпките на околните. Днес от вас се изисква внимание и далновидност.

Издигнете се над дребните неща в живота.

Телец

Денят е свързан с неочаквано изменение в пътя на съдбата ви. Тенденцията от вчера се задълбочава, но в обратен план. Трябва да бъдете особено внимателни при получаване на информация.

Може да ви подведат умишлено. Не е изключено днес да имате неприятна среща със служители на реда, която да ви доведе до стрес.

Добре е да не бъдете прекалено активни и да се занимавате само с рутинни действия.

Близнаци

През този ден основната задача, която ви поставят звездите е да съумеете да победите в себе си прекалената си чувствителност и обидчивост. Възможно е по тези причини мъжете от зодията да претърпят известни финансови загуби.

За това е добре да преборите съмненията си. Жените от знака имат прекрасната възможност да се зарадват на едно ново запознанство.

Но въпреки интензивните чувства и от двете страни, връзката няма да се окаже продължителна. Вероятни са разочарования и обиди.

Рак

Днешният ден е подходящ за обществена дейност. Мнозина от вас получават морално удовлетворение и приток на енергия от добрините, които вършат. Имате възможност за интересни творчески срещи.

Посетете изложби, концерти или конкурси. Звездите ви препоръчват днес да приобщите децата си към ценностите на милосърдието.

Лъв

Този ден може да доведе до големи промени в живота ви. Нови хора във вашето обкръжение ви помагат да станете финансово независими.

Препоръчва ви се да приемате новите предложения без да премисляте много и да се съгласявате на всякакви условия.

Днес също може да ви се наложи да вземате важни решения в личния си живот. Положителните резултати са заложени и много малко зависят от вашата намеса.

Дева

Денят може да е успешен, ако планирате предварително действията си. Днес е много възможно да успеете да постигнете съгласие с партньора си и да възцарите мир в душата си.

Вероятно чувствате нужда от съвет на приятели. Но не бива да се доверявате сляпо на всичко казано. Иначе може да останете разочаровани съвсем скоро. Сънищата ви са показателни.

Везни

Днес се налага да помислите доста, как да по пълните семейния си бюджет. На пръв поглед възникват доста нерешими проблеми, но вие не трябва да обръщате внимание на това, защото скоро нещата се оправят.

Вие може да заемете престижно място в обществото благодарение на случайно познанство или подкрепата на близък.

Не поемайте върху себе си непосилни задачи и задължения.

Скорпион

Денят е характерен с възможностите за разширяване на кръгозора, зареждане с енергия и изцеляване. Вероятни са приходи, печалба от лотария или връщане на пари.

Може да намерите ценна вещ. Възможно е перспективно предложение, което да стане достоен завършек на отдавнашен ваш план.

Вашето обаяние покорява околните. Не се отвличайте от дреболии. Не е изключено да ви очаква поврат в личния живот.

Стрелец

Вашите отношения с някои хора могат да се затегнат. От вашето поведение в този момент зависи дали отношенията ви да се развиват и заедно да преодолеете трудностите или да скъсате напълно помежду си.

Личният ви живот може да търпи корабокрушение. Вие трябва да помислите за причините, довели до това.

Добре е да потиснете гордостта си и да направите компромис.

Козирог

Денят днес е добър, ако успеете да го планирате от рано. В общуването с околните допускайте до себе си само хора, които са достойни за вниманието ви и на които имате доверие.

Не се доверявайте на малко познати хора. Рискувате да попаднете в двусмислена ситуация или неловко положение, от което да излезете трудно.

Водолей

Деня в общи линии обещава добро настроение. Но вие трябва да планирате действията си отрано. По-важните работи свършете сутринта. Следобед няма да сте в състояние да взимате правилни решения.

Възможно е да почувствате нужда от съвет. Но не бива да се доверявате напълно. Може да попаднете в мрежата на шарлатани.

Победете днес засилената си чувствителност и се отдайте на почивка, срещи с приятни хора и посещение на интересни места или културни събития.

Риби

Днес може да реализирате намеренията, които сте имали вчера и не сте извършили поради липса на време. Но трябва да запазвате тайните си за себе си.

Странично влияние може много да попречи на намеренията ви. Успехът е пред вас, но пътят към него е осеян с капани от страна на недоброжелатели.

Продължителна разходка или пътуване ви се отразява добре днес и ви доставя радост и разнообразие.

Източник: Dunavmost

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...