Home » Зодии » Хороскоп за 28 ноември: Луди пари за 4 зодии
Хороскоп за 28 ноември: Луди пари за 4 зодии
Хороскоп за 28 ноември: Луди пари за 4 зодии

Хороскоп за 28 ноември: Луди пари за 4 зодии

Овен

Много е вероятно днес напрегнатата обстановка да окаже влияние на вашите възгледи. Вие с интерес следите политическите промени и отразяването им в средствата за масова информация. Но звездите ви препоръчват да намалите емоциите си и да съхраните спокойствие. Не бъдете прекалено усърдни в изразяване на вашите пристрастия. Намерете време за фитнес или други спортни занимания.

Телец

Денят е белязан със знака на новите източници на духовна енергия, разширение на кръгозора и целителство. Днес вашето обаяние впечатлява околните. Не бива да се отвличате от целите си с дребни неща и ежедневни грижи. В противен случай успехът може да ви напусне. Не е изключено в живота ви да настъпи неочакван обрат към по-добро.

Близнаци

Звездите предричат едно ново начало на благоприятен период. Днес сте в състояние да осъществите благополучно плановете си и да проведете нужните ви срещи. Следобед е много вероятно неочаквана информация да промени плановете ви и да ви донесе много пари. Приоритетите на деня може да претърпят корекция, но нещата се нормализират скоро.

Рак

Денят символизира справедливостта и волята, управлявана от интуицията. Всичките тези качества се притежават от представителите на знака. Сега е хубав момент да преосмислите жизнения си опит и да направите своите планове за бъдещето. Вашата аура се усилва. Времето е подходящо за развитие на окултни способности. Намеренията и интересите ви са защитени от влиянието на тъмни сили.

Лъв

Днешният ден постепенно възстановява силите ви. Независимо от всевъзможните проблеми, мнозина от вас се чувстват на висота. Появява се усещане за обаяние и увереност в силите. Звездите препоръчват на жените от знака да отделят повече внимание на себе си. Вероятно е днес на доста от тях да се отдаде възможност да завържат запознанство, което да завърши с трайна връзка или брак.

Дева

Денят е подходящ за общуване и нови запознанства. Установяването на нови контакти ви помага успешно да решите някои битови проблеми. Постарайте се днес да приближите до себе си само проверени хора. Иначе рискувате да попаднете в капан на недоброжелатели или в неловко положение. Звездите ви обещават начало на нов благоприятен период във вашето развитие. Новите ангажименти и планове са успешни. Не е изключено да се появят влиятелни хора, които да ви окажат помощ в намеренията ви.

Везни

Съдбата отново е простряла над вас закрилата си. Звездите ви предричат доста приятни усещания. Отношенията с близките ви са хармонични и доверителни. Вие се чувствате бодри и оживени. Но настроението ви може да се понижи от възможни недоразумения с приятели или роднини. Ако ви предстоят занимания със спорт или физически натоварване, бъдете предпазливи.

Скорпион

Денят е характерен с възможностите за разширяване на кръгозора, зареждане с енергия и изцеляване. Вероятни са приходи, печалба от лотария или връщане на пари. Може да намерите ценна вещ. Възможно е перспективно предложение, което да стане достоен завършек на отдавнашен ваш план. Вашето обаяние покорява околните. Не се отвличайте от дреболии. Не е изключено да ви очаква поврат в личния живот.

Стрелец

Вашето състояние днес ви задоволява както в личен, така и в професионален план. Демонстрирате приповдигнато настроение, а нещата неочаквано могат да се развият така, че да получите големи пари. Желателно е да обърнете повече внимание на себе си и на това, как изглеждате, което също ще ви бъде от помощ при сделката.

Козирог

Денят е подходящ за общуване, нови контакти и познанства. Днес може да решите битови проблеми, благодарение на чужда помощ. Не е изключено да се срещнете случайно със стари познати, с които сте прекъснали връзка поради някаква причина. Възможно е да подновите тези връзки. Звездите ви обещават начало на благоприятен период за нови ангажименти, срещи и осъществяване на планове.

Водолей

Днес се чувствате бодри и оживени. Забелязват ви навсякъде, където се появявате. Вие сте неотразими и това влияе на самочувствието ви. Семейните ви отношения са хармонични. Постарайте се да се доверявате само на проверени хора. Звездите ви обещават началото на благоприятен период, осъществяване на плановете и ползотворни контакти, които могат да ви донесат луди пари. Днес лесно може да промените формата и сферата на своите дейности.

Риби

Подходящ ден за бизнес, сделки, учение, оформяне и подписване на документи. Звездите ви препоръчват да не размисляте дълго, ако ви предложат примамливи проекти, а те наистина могат да ви донесат големи печалби. Съвместната работа ще ви носи допълнителни доходи. Всичко, което става през този ден, ви носи полза, макар и това да не ви се струва така на пръв поглед.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...