Home » Зодии » Хороскоп за 26 декември: Интересни срещи за Близнаците, спокоен ден за Козирозите
Хороскоп за 26 декември Интересни срещи за Близнаците, спокоен ден за Козирозите
Хороскоп за 26 декември Интересни срещи за Близнаците, спокоен ден за Козирозите

Хороскоп за 26 декември: Интересни срещи за Близнаците, спокоен ден за Козирозите

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги или ще се държи много странно. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете.

Телец

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това Ви дразни. Би било добре, ако запазите добро разположение на духа и помислите за полезни връзки и интересни запознанства.

Близнаци

Настройте се за удоволствия и приятна компания днес. Ще привлечете към себе си изключително интересни хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено различен от хората, с които сте свикнали да общувате.

Рак

Това е ден на приятно общуване. Не се отказвайте от поканите за празненства. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден е изключително подходящ за срещи с родителите на Вашата половинка и съвсем няма да е трудно да намерите общ език. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Днешният ден ще постави пред Вас проблеми от личен характер и никой няма да може да ги реши заедно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашият любим човек няма да Ви бъде помощник по този въпрос, поради което звездите препоръчват да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами.

Дева

Денят ще бъде успешен, ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да сменяте подхода, когато се наложи. Ако сте консервативно настроени, ще Ви бъде трудно. Ще чувствате, че изоставате и че сте изпуснали нещо значимо. Не трябва да купувате вещи, които смятате да ползвате дълго, защото те няма да оправдаят Вашите надежди.

Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява нелеки времена и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че заради него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите, е да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Днес ще посветите голяма част от свободното си време на домашни работи, общуване с приятели и близки хора. Ако Ви е необходимо да премахнете психическото си напрежение или да възстановите душевното си равновесие, използвайте приятелска компания. Не се препоръчва да се започват нови, важни неща, защото в последствие това би предполагало да действате в неудобен режим и при малко предсказуеми условия.

Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета и като слушате пеенето на птиците. Мислите, че ще има напрежение при избора къде да отидете? Нищо подобно!

Козирог

Денят за Вас ще е спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжението на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, Ви обхващат мрачни мисли.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е висок и настроението Ви ще бъде хубаво. Наслаждавайте се на живота! Сега обстоятелствата се подреждат по благоприятен за Вас начин и може да постигнете много, без да полагате особени усилия. Може да се заемете с решаване на финансови въпроси и с покупка на красиви вещи за себе си и за своите близки, и няма да се наложи да съжалявате за похарчените пари.

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 11.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Не си създавайте сами проблеми, които нямат нищо общо с действителността. ...

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен До обяд ще гледате доста оптимистично на света, но след това ...

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Не си струва да губите време в търсене на оправдания за ...

Вашият хороскоп за днес, 08.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой ...

Вашият хороскоп за днес, 07.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен От вас днес само дето искри няма да излитат, макар че ...

Вашият хороскоп за днес, 06.08.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Глупаво е да продължавате да спорите, ако аргументите на противника са ...