Home » Зодии » Хороскоп за 24 декември: Спокоен ден за Рибите, ново начало за Близнаците
Хороскоп за 24 декември: Спокоен ден за Рибите, ново начало за Близнаците
Хороскоп за 24 декември: Спокоен ден за Рибите, ново начало за Близнаците

Хороскоп за 24 декември: Спокоен ден за Рибите, ново начало за Близнаците

Овен

Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е да чуете това Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи да се убедите. Не си струва да ревнувате, защото е безполезно. Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Някои от Вашите нови познати ще присъстват в живота Ви още доста дълго време, та затова се постарайте да насочите нещата още в началото в необходимата посока. Ако планирате в близко бъдеще нещо сериозно да промените, не разчитайте на съществена помощ от хората, които Ви обкръжават. Да опознавате хората от близо – това е изкуство, което Вие прекрасно владеете. Днес трябва да отделите време, за да укрепите новите отношения.

Рак

Днес не трябва прекалено много да вярвате на Вашия любим човек и да се надявате, че той съвестно изпълнява всичко, което Ви е обещал. По-скоро това ще се окаже мит, приказка, измислица – всичко, което Ви е угодно, само не истина. За съжаление, в живота има и огорчения…

Лъв

Няма да е излишно да внесете повече яснота и ред в личния си живот, а също и в отношенията с децата. Ако се занимавате със свободна творческа дейност, опитайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази положително на Вашите достижения и ще Ви позволи да сте по-уверени в своите способности. В същото време сте в състояние да станете организатор на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция.

Дева

Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и натрупвания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности.

Везни

Звездите препоръчват на Вашия тандем да поиграете на нещо. Можете да воювате срещу страшни чудовища, а може и един срещу друг. Важното е да Ви е интересно и весело, а и времето да минава неусетно!

Скорпион
Това е неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера.

Стрелец

През целия ден ще правите всичко възможно, за да постигнете успех, но в края му наистина ще бъдете доволни от постигнатото. Няма такова правило, според което трябва да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате прекалено много от себе си. В края на краищата никой човек не е способен да твори чудеса.

Козирог

Денят е подходящ, за да разширите своя кръг от познати. Може би вече е време да се представите на родителите на своя избраник? Обсъдете този въпрос. И ако решите, постарайте се да му направите много добро впечатление.

Водолей

Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството или родителите. Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релаксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие.

flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте бързи и яростни и може би това ще ...

Вашият хороскоп за днес, 15.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре ...

Вашият хороскоп за днес, 14.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, ...

Вашият хороскоп за днес, 13.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го ...

Какво ви очаква в годината на металния плъх?

Китайската Нова година през 2020 г. започва на 25 януари (събота) и завършва на 11 ...

Вашият хороскоп за днес, 12.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста ...