Home » Зодии » Хороскоп за 20 октомври: Вижте какво са ви отредили звездите тази събота!
Хороскоп за 20 октомври: Вижте какво са ви отредили звездите тази събота!
Хороскоп за 20 октомври: Вижте какво са ви отредили звездите тази събота!

Хороскоп за 20 октомври: Вижте какво са ви отредили звездите тази събота!

В събота ще ви се наложи да разчитате на помощта на други хора (предимно мъже) за разрешаването на битов проблем или за извършване на определена работа в стопанството ви.

Мъжете до 35 годишна възраст ще имат да разрешават проблеми свързани с личен автомобил или други лични вещи. Днес избягвайте да вземате важни решения, тъй като ще сте склонни да следвате емоциите си. Ако имате планове свързани с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей, тяхната реализация едва ли ще бъде днес. Днес мнозина ще умат уговорка или план за среща с приятели.

Денят ще изиска много разум и последователност в действията ви. И без хитрости!

Овен

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си.

В отношенията ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния ви живот настъпва забележително събитие.

Заплашващите ви финансови неприятности може и да ви заобиколят.

Телец

Трябва веднага да се откажете от натрапчивото си желание да подчертаете собственото си превъзходство. Не се опитвайте да действате от позиция на силата – мекотата, увереността в себе си и тънката дипломация по-добре ви водят до успеха.

Запазвайте спокойствие, не нажежавайте атмосферата и признайте грешката си – тогава всичко може да се уреди.

Възможно е да измине много време и вие, върнали се към предишните си проблеми, може да видите, че те са се решили от само себе си. Контактите и деловите срещи няма да доведат до желания резултат.

Близнаци

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите вие не можете точно да определите какво ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание.

Днес ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на вашите представи и разбирания.

Вашият труд скоро носи добри резултати.

Рак

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много Раци се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те.

Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия.

Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Лъв

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка.

В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на ваша страна.

Дева

Полезно е понякога да се отърсите от всичко, за да можете да видите истинското положение на нещата, като че ли отстрани. На мнозина се налага да се разкъсват между семейството и работата си, едновременно да уреждат семейните си проблеми и да решават служебните такива.

Противопоказна е, както прибързаността, така и мудността в работата. Покупките може да се окажат несполучливи.

Везни

Днес ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори.

Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори.

Постарайте се вечерта да разпуснете.

Скорпион

На мнозина може да се стори, че страничните вмешателства в личния им живот ги лишават от свободата на действие и правото на избор. Може да започнете ремонт у дома, да правите размествания и да придобивате недвижим имоти.

Начинанията ви намират поддръжка. Използвайте благоприятния момент за реализиране на планове, наврени под миндера.

Бъдете предпазливи – може да загубите пари, давайки ги назаем на ненадежден човек.

Стрелец

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във ваша полза понякога се налага да правите и компромиси.

В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни Стрелци могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени.

Вероятно при Стрелците се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Козирог

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Козирозите се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид.

Днес успехът ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Водолей

Сферата на личния ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра.

Страничният натиск върху Водолеите, ограничаването на свободата на тяхната дейност и творчески порив може да внесе смут в мислите и да предизвика у тях раздразнение.

Звездите ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза.

Риби

В личния живот е възможна хармония и равновесие. Голяма е вероятността да срещнете стари приятели. Днес отношенията с роднините трябва да се подобрят.

Действията на Рибите могат да придобият конкретност и целенасоченост. Денят е благоприятен за творческа дейност.

В най-близко време не трябва да се надявате на каквито и да са парични постъпления.

Източник: Dunavmost

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...