Home » Зодии » Хороскоп за 2 ноември: Чуден петък за три зодии, друга среща голямата любов
Хороскоп за 2 ноември: Чуден петък за три зодии, друга среща голямата любов
Хороскоп за 2 ноември: Чуден петък за три зодии, друга среща голямата любов

Хороскоп за 2 ноември: Чуден петък за три зодии, друга среща голямата любов

В петък ще обсъждате събития или новини свързани с човек от кръга ви приятели
Овен Това е ден, в който да погледнете с повече чувство за хумор на света около вас. Още в първите минути ще усетите, че нещата вече не изглеждат толкова сложни, колкото сте си ги представяли.

Телец

Този петък може да възникне неотложен проблем малко преди края на работния ден. Помислете още от сутринта къде би могла да е пробойната, за да си спестите време.

Близнаци

Този петък ще ви припомни ваша стара грешка. Няма нужда да се давите във вина, но си вземете поука и не допускайте да попадате в подобна ситуация. Рак Този петък няма да усетите, че предстоят почивни дни,но поне може да си легнете по-рано, за да се наспите. Именно липсващите часове сън ви карат да се чувствате зле.

Лъв

Този петък още от сутринта ще имате късмета да бъдете заместени в неприятна дейност. Хванете късмета и се огледайте какво още може да си спестите. И хич да нямате угризения.

Дева

Този петък посветете деня в търсене на интересна книга, на която да посветите почивните дни. Колкото по-дебела – толкова по-добре!

Везни

Този петък не разчитайте само на добрия си късмет. Той е до време, но останалите ви качества като компетентност и дисциплина трябва да са неотменно до вас през повечето време.

Скорпион

Ваш приятел ще бъде болезнено откровен с вас. Всъщност ви прави услуга, колкото и да ви е неприятна. Съвсем скоро ще оцените постъпката на приятеля ви. Стрелец

Попътния вятър до голяма степен ще зависи от вас. Ако пък не ви се сменя посоката, просто се облечете по-топло.

Козирог

Днес ще разберете важна истина за вашия партньор. Това ще е липсващото парче от пъзела, което ще допринесе връзката ви да е още по-красива. Водолей

Този петък може и да сте се приготвили за почивка, но към обяд ще ви възложат важна задача. Потърсете помощ, за да се справите по-бързо.

Риби

Този петък не се подавайте на никакви провокации. Стойте зад мнението си непоклатимо, каквото и да ви коства това. Източник: Actualno.com

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!