Home » Зодии » Хороскоп за 18 октомври: Две зодии удрят джакпота, трета я чака пътешествие
Хороскоп за 18 октомври: Две зодии удрят джакпота, трета я чака пътешествие
Хороскоп за 18 октомври: Две зодии удрят джакпота, трета я чака пътешествие

Хороскоп за 18 октомври: Две зодии удрят джакпота, трета я чака пътешествие

Овен

През този ден не позволявайте да ви се насажда вина. Вие знаете как стоят нещата и ги възприемате реално. Не позволявайте да окажат натиск върху вас.

Телец

Този четвъртък може да имате някои емоционални разногласия. Може да заявите привидно съгласие, но вероятно процесът ще изисква повече изяснения.

Близнаци

Днес ще имате чакан успех в служебно отношение. Въпреки това ще чувствате тревожност относно лични цели. Възможно е внезапно събитие да помрачи радостта от успеха ви.

Рак

Денят е успешен, най-вече благодарение на подкрепата на ваш приятел или приятели. Освен постигнатото ще се насладите на удоволствието, което носи истинското приятелство.

Лъв

Очаква ви изключително приятен ден с вашата половинка. За тези, които имат деца предстои ден, в който ще се почувстват горди родители. Денят ще допринесе за личностното ви развитие.

Дева

Днес по-добре не предприемайте кратки пътувания. Няма да имате и късмет в работата с информация. Отдайте се на по-дълбоки неща. Денят е подходящ за анализ и подобряването на роднински връзки.

Везни

Това е ден, в който да се насладите на баланса в отношенията ви с половинката ви. Хубавото е, че сте в хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Бъдете внимателни.

Скорпион

Днес най-добре избягвайте продължителните контакти с хора. От нищо може да възникне неприятен конфликт. Денят е добър за кратко пътуване или работа с информация. Може да откликнете и на молба за помощ от съседи.

Стрелец

Днес е много важно да бъдете над нещата. Работите здраво и не си заслужава да отвличането вниманието си и да пилеете сили в разплитането на интриги.

Козирог

Днес изберете дома и семейството, колкото и примамливи предложения да имате за пътуване или гости. Не приемайте предложение за участие в заговор или интриги.

Водолей

Днес бъдете готови да откликнете на зов за помощ. Това може да е семейният ви партньор или дете. Ще сте затруднени, но в края на деня – доволни от себе си.

Риби

Денят ще ви предложи интересно изпитание. Хубавото е, че от него няма да зависи много. Каквото и да се случи ще ви остане приятен спомен.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Хороскоп за 18 октомври: Две зодии удрят джакпота, трета я чака пътешествие
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline