Home » Зодии » Хороскоп за 18 декември: Късметът е с Девите, Водолеите да внимават с харчовете
Хороскоп за 18 декември: Късметът е с Девите, Водолеите да внимават с харчовете
Хороскоп за 18 декември: Късметът е с Девите, Водолеите да внимават с харчовете

Хороскоп за 18 декември: Късметът е с Девите, Водолеите да внимават с харчовете

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете ми. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще ви разкажат много неща, и то съвсем различни от това, което ще ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност от това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални.

Рак

Може да ви тревожи мисълта, че творческият подем, който изпитвате, може скоро да приключи, но това няма да стане. Ако ви е нужно да бъдете насаме със своето вдъхновение, направете го. Сега настроението вие много променливо и непредсказуемо и никой не може да знае с какво точно сте се захванали и какво мислите, а камо ли до колко леко ще намерите начин за самоизразяване.

Лъв

Препоръката на звездите за днес е да бъдете оптимисти, макар и за кратко. Това ще ви помогне за решаване на някои проблеми в личния живот, а и ще окажат благоприятно въздействие на настроението на вашия любим човек. В крайна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого.

Дева

Днес късметът ще ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа.

Везни

Нито за секунда днес не трябва да се отвличате от общуването със своя любим човек. Подобно нещо той би приел като неуважение и пълно нежелание да общувате с него, а това може да повлече след себе си обиди, конфликти и други разправии. Това няма да ви е приятно, а за отношенията ви съвсем няма да бъде полезно.

Скорпион

Днес няма да сте най-общителния човек и не искате да бъдете, а и никой не изисква това от вас, нито се опитва да ви застави. Общуването с любимия може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите действията ви да не стават  публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще ви се прииска да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Доста трудно ще ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

Ако събирате пари за някаква скъпа вещ, може би сте разочаровани от това колко бавно върви всичко. Може би днес ще видите някого, който вече има това, което вие така страстно желаете да имате?  Постарайте се, да се избавите от чувството за завист! Не трябва да излизате от рамките на това, което можете да си позволите. Сега далеч не е най-подходящото време да правите дългове.

Риби

Известни сте със своята потайност. Ако става дума за пазене на някаква тайна, вие се справяте с това по-добре от останалите. Така че ако научите нещо любопитно, съвсем няма да ви е трудно да не го споделите, дори и през целия ден да ходите със загадъчна усмивка на лицето. Само че трябва още да се старете за това. Какъв смисъл има от една тайна, ако всички научат за нея?

Източник: flashnews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен В леко бунтарско настроение сте днес, готови сте за революции, макар ...

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Нещата в любовта стават сериозни и отговорни точно сега, когато ви ...

Вашият хороскоп за днес, 28.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Едното светило ви поощрява, разширява хоризонта ви, зарежда ви с оптимизъм, ...

Вашият хороскоп за днес, 27.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак ...

Вашият хороскоп за днес, 26.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста ...

Вашият хороскоп за днес, 25.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното ...