Home » Зодии » Хороскоп за 17 септември: Денят носи много късмет, вижте на кои зодии
Хороскоп за 17 септември Денят носи много късмет, вижте на кои зодии
Хороскоп за 17 септември Денят носи много късмет, вижте на кои зодии

Хороскоп за 17 септември: Денят носи много късмет, вижте на кои зодии

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен

Понеделник не е еднозначен ден за Овните. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Хубавата музика може да свърши добра работа. Денят ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците. Ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Част от плановете Ви едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали.Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Бъдете оптимисти.

Рак

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Обърнете внимание на семейството си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Днес е по-добре да не пътувате.

Лъв

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днес ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не се обаждайте първи на любимите хора. Време е за рутинна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Трябва да избягвате споровете.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за Девите. Късметът е с Вас и в любовта. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Уместно ще е да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си – стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Все пак работата Ви върви, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Скорпионите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

В понеделник не се претоварвайте. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Утре проведете консултации.

Водолей

Денят ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Нещата ще се развиват скоростно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Не проваляйте работата си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете оптимисти.

Източник: topvesti.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Пълнолунието ще съсипе тези 4 зодии

Пълнолунието през септември се пада на 14 септември, така че някои зодии имат само ден ...

Ето ги най-подлите зодии

Астролозите подредиха в нова класация четирите най-подли зодии. Според тях, тези звездни знаци никога не ...

Предателство и болка за тези 3 зодии през септември

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои представители от зодиака. Неприятен е ...

Зодиите, които не знаят какво е старост

Има хора, които с възрастта изобщо не се променят и дълги години изглеждат млади и ...

4 зодии ще се радват на невиждан късмет тази есен

Според известния астролог Павел Глоба през есента четири зодии трябва да се готвят за съдбовни ...

Тези 6 зодии ще забогатеят през есента

Есента ще донесе финансови успехи и печалби на представителите на няколко определени зодии. Родените под ...