Home » Зодии » Хороскоп за 14 октомври: Финансови радости за 3 зодии, съдбата ви се усмихва
Хороскоп за 14 октомври: Финансови радости за 3 зодии, съдбата ви се усмихва
Хороскоп за 14 октомври: Финансови радости за 3 зодии, съдбата ви се усмихва

Хороскоп за 14 октомври: Финансови радости за 3 зодии, съдбата ви се усмихва

Звездите вещаят спокоен почивен ден
В неделя ще искате да се насладите на положителни емоции от постигнатото досега предимно в материален план: добре свършена работа в стопанството, приключил ремонт или подобрения в дома и др. Днес може да преживеете нови положителни събития в този план. Някои от вас ще обсъждат идея за покупка или наемане на нов дом, продажба на собственост (поради различни причини) и др. Финансовите ви дела днес ще са уязвими откъм грешки или опити за измама, така че бъдете внимателни. Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване и за създаване на нови познанства с хора от други населени места.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще искате по-малко да мислите за своите проблеми и неприятности. Ще сте склонни да оставите тези неща за разрешаване през новата седмица. Донякъде това ще се окаже правилен ход от ваша страна, още повече че директната или индеректната намеса на мъж ще бъде в голяма полза за вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имат повод да преживеете приятни емоции чрез срещи или контакти с роднини или приятели. Присъствието на момиче или млада жена в ежедневните ви дела ще окаже благотворно влияние. Денят вещае всякакви изненади, свързани с жени.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще заложите на различни контакти с хора отблизо и далеч, за да можете да дадете тласък на свои идеи и планове. Новините и информацията, които ще получите днес, ще имат определящо значение за вашите бъдещи действия. Разговор или работа с жена (жени) ще бъдат позитивни и успешни за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате телефонни разговори с приятели, с които ще обсъждате предимно техни проблеми и преживявания. Днес ще имате затруднения в контактите си с деца или млади хора. Първоначалните ви планове, свързани с тях, няма да се реализират точно днес. Денят вещае неприятна новина, свързана с млад човек, когото познавате.

Източник: www.astro.velida.net

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!