Home » Зодии » Хороскоп за 11 септември: Телците са щастливци днес
Хороскоп за 11 септември Телците са щастливци днес
Хороскоп за 11 септември Телците са щастливци днес

Хороскоп за 11 септември: Телците са щастливци днес

Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата, и едва ли някой ще успее да ви вкара в ред. Провокирате конфликти, без да се замисляте за възможните последствия, а и говорите всичко, което ви мине през ум. Тези, които ви заобикалят, едва ли ще ви простят такова поведение. Вероятни са финансови трудности. Хората, които са ви обещали подкрепа, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със собствени усилия. Настроението ви ще се разваля, а жертва на вашето раздразнение стават близките. Единственото, което може да помогне да се справите с негативните тенденции, това е чувството за хумор.

Телец
Този ден ще ви подари прекрасно самочувствие и настроение, както и хармония не само в семейните отношения, но и с противоположния пол. Вродените ви оптимизъм и очарование ще ви донесат успех в професионалната дейност и в бизнеса.

Близнаци
Днес на вашия любим човек ще бъде трудно да разбере, към какво точно се стремите в своите отношения с него. А да знае това за него ще бъде жизнено необходимо, защото той в противен случай няма да се чувства уверено, когато е редом с вас. Може би ще му подхвърлите няколко версии?

Рак
Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Явява се възможност да реализирате отдавнашни свои планове, отнасящи се до професионална дейност. Само че ще ви трябват съюзници, и то – доста влиятелни! Постарайте се да поднесете своите идеи в най-добра светлина, като не трябва да жалите време за подготовката на доклади, проспекти и презентации. Ще възникват недоразумения и разногласия в семейството и съвсем няма да може да се каже, че сте в добри отношения със своите близки. Ситуацията ще изисква отстъпчивост, а не настойчивост.

Дева
Успешен ден за вас ще бъде днешният, ако сте решени да се занимавате с практически задачи. Ще откриете у себе си нови таланти, а в обкръжението им – хора, готови гръмко да им се възхищават. Те ще забележат и оценят вашите достойнства, а това ще се отрази положително на развитието на всякакви отношения. Не е желателно да планувате за този ден някакви сериозни промени в заобикалящата ви обстановка, включително ремонт или преместване. Днес ще ви бъде много трудно да се разделите с всичко, с което сте свикнали, дори и тези вещи повече да не са ви нужни.

Везни
На практика няма от кой знае какво да се оплаквате, но сега не само вие, но и всички представители на вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. Старайте се да запазите макар и външно спокойствие и наблюдавайте развитието на нещата. Това е по-добре, отколкото веднага да се хвърляте в бой с враговете, независимо дали те са реални или мними. Жизненият ви тонус е понижен, а това значи, че трябва да се пазите. При това звездите ви съветват, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа активност, само че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Скорпион
Не може да се каже, че ви очаква един успешен и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните ви съюзници се канят повече да не ви подкрепят, и даже нямат желание да изпълнят собствените си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, но за сега ще се наложи да се оправяте с трудностите самостоятелно. Негативното отношение на ръководството към вашите планове и идеи, също ви кара да се вълнувате. Ще ви зарадват съобщения от далече, а е възможно и непланувано пътуване, което ще се окаже много приятно. Не губете увереност в себе си – именно благодарение на нея , ще можете да се справите с неблагоприятните тенденции.

Стрелец
Постарайте се днес не само да не демонстрирате, а умело да прикриете своята уязвимост. Ако не го направите, от нея може да се възползват по много долен начин. Не позволявайте на своя любим човек да се впуска в анализ на отдавнашни и вече позабравени събития, защото може да се скарате.

Козирог
С партньора ви се случва нещо странно? Не притеснявайте човека – ако иска, и сам ще ви разкаже. Ако пък не иска, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите нещо повече, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. Вашата интуиция ще ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби
Денят е подходящ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат приятелските мероприятия. Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови приятели и прекрасно да си прекарате времето. Полезно би било, ако се разходите по магазините и се снабдите с нови и необходими неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, но е по- добре да избягвате обучението и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието ви няма да е на ниво.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хороскоп за 4 февруари: Овенът да се вслуша в сърцето си, Стрелецът постига целите си със завидна лекота

Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. ...

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Хороскоп за 3 февруари: Близнаците буквално преливат от енергия, Лъвът е източник на безумни идеи

Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни ...

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Хороскоп за 1 февруари: Никакви изненади и непредвидени ситуации за Близнаците, неочаквани известия променят плановете на Козирога

Овен Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова ...

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Хороскоп за 31 януари: Много вероятни са интересни предложения за Рака, Козирогът има нужда от подкрепата на влиятелни хора

Овен На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви ...

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Хороскоп за 30 януари: Близнаците днес имат шансове да направят добро впечатление в обществото, добър бизнес ден за Овните

Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще ...

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Хороскоп за 29 януари: Хармоничен ден за Телците, Лъвовете изглаждат спорове

Овен Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги ...