Home » Зодии » Хороскоп за 10 октомври: Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш
Хороскоп за 10 октомври: Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш
Хороскоп за 10 октомври: Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш

Хороскоп за 10 октомври: Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш

Овен

Тази сряда бъдете по-настоятелни в изискванията към себе си. Всяко усилие, насочено към усъвършенстването ви сега ще даде изключителни резултати в бъдеще.

Телец

През този ден не залагайте на това, че отсрещната страна ще ви разбере, благодарение на ораторските ви умения. Понякога хората разбират нещата само, когато им се случат.

Близнаци

Това, което търсите навън, всъщност се намира в самите вас. Сега е моментът да събере смелост да го покажете. Първо на най-близките ви, после и на останалите. Правете го спокойно, защото ви очаква голям късмет.

Рак

Тази сряда не се връщайте към миналото. Там сте били толкова много пъти. Някой очаква отговор от вас. Бъдете искрени с риск да го нараните. Това е по-добре отколкото да го оставяте да живее в празни надежди.

Лъв

Тази сряда не бъдете критични, поне не към останалите. Успехът се основава на положителната основа – не го забравяйте!Очаква ви и голям късмет.

Дева

Тази сряда ще ви зарадва добра новина. Може би не толкова, колкото сте си представяли, но ако се замислите и вгледате по-добре ще откриете много повече ползи за себе си. Честито!

Везни

Тази сряда, за да спечелите ще трябва да осъзнаете и признаете някои истини. Не мислете дали е достойно или не, защото със сигурност е, особено когато сте сгрешили. Всичко, което направите ще бъде прието с много любов.

Скорпион

Тази сряда, колкото и да ви е трудно бъдете себе си. Съдбата ви поставя изпитание. Не навеждайте глава дори за миг. Нещо повече – сложете най-широката си усмивка.

Стрелец

Тази сряда не горете мостовете след себе си. Никога не се знае дали няма да ви се наложи да се върнете по тях обратно. А и защо с лошо, след като ви очаква луд късмет. Пускайте фиш.

Козирог

Тази сряда бъдете по-конкретни. Съществува риск да ви разберат погрешно, заради заобиколния ви начин на обяснение.

Водолей

Днес е добре да сте максимално честни със себе си. Трябва да ви е ясно, че другите се досещат за истинските ви намерения.

Риби

Тази сряда ще ви е трудно да се съсредоточите, но ще трябва. Очакват ви отговорни задачи за изпълнение и не може да протакате нищо. Късметът обаче ще ви проработи с пълна сила и това може да ви донесе големи печалби.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Хороскоп за 10 октомври: Луд късмет за 4 зодии днес! Пускайте фиш
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline