Home » Зодии » Хороскоп 19 септември: Луд късмет и щастие преследват 4 зодии днес
Луд късмет и щастие преследват 4 зодии днес
Луд късмет и щастие преследват 4 зодии днес

Хороскоп 19 септември: Луд късмет и щастие преследват 4 зодии днес

Овен

Тази сряда щастието ще ви следва по петите. Ако дадете обещание направете всичко възможно, за да го изпълните. Очакванията към вас ще са големи.

Телец

Тази сряда може да бъде решаваща за връзката ви. Това е ден, подходящ за изясняване на отношенията и начертаването на съвместни планове за бъдещото. Не се страхувайте да предприемете по-сериозни стъпки и ще имате късмет.

Близнаци

Тази сряда може да се покажете в истинската си светлина. Крайно време е да отхвърлите някои предразсъдъци най-вече към самите вас и ще имате луд късмет.

Рак

През този ден заложете на интуицията и това, което сърцето ви казва. В края на деня може да установите, че сте получили много повече, благодарение на този вид поведение.

Лъв

Денят е предназначен за дълго отлаганите дела. Освен, че вече не разполагате с много време, точно днес ще имате достатъчно увереност и смелост.

Дева

През този ден обстоятелствата ще се променят във ваша полза, макар и в разрез с плановете ви. Не губете време в ядосване, а действайте! Късметът е на ваша страна.

Везни

Тази сряда, ако искате нещо повече от връзката си ще трябва да се осмелите да по-смели стъпки. Помислете добре кое ви е по-важно, но не изневерявайте на желанията си.

Скорпион

Това е ден, в който да се осмелите да промените правилата. Мнозина ще ви бъдат благодарни, а вие ще спечелите повече, отколкото предполагате.

Стрелец

Днес може да имате някои колебания в чувствата си, но важното е да не се обезкуражавате за общото ви бъдеще. С необходимите думи ще постигнете това, което искате.

Козирог

Мечтите и желания ви вече се простират доста далеч и се страхувате как ще бъдат приети от партньора ви. Най-добре започнете направо, но все пак балансирано.

Водолей

Днес заложете на разума. Изразяването на каквото и да е крайно мнение може да има силно отражение върху самочувствието ви, а сега нямате нужда от подобни вълнения.

Риби

Помислете за повод, който да отбележите с партньора си. А може и без повод. Важното е да си напомните, че се обичате.
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Хороскоп 19 септември: Луд късмет и щастие преследват 4 зодии днес
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline