Home » Любопитно » Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

Кралското семейство в днешно време изглежда щастливо, особено след появата на бял свят на сина на Меган и принц Хари – Арчи.

Херцогът на Съсекс беше изключително щастлив, когато за първи път се появи пред журналисти като млад баща. Той заяви, че по време на раждането е бил плътно до любимата си и сега двамата имат просто едно „невероятно бебе”, за което са „готови да умрат”.

До тук няма нищо изненадващо. Раждането на дете е радостно събитие за всеки един нормален баща, още повече пък, ако той е член на най-известното кралско семейство.

Оказва се обаче, че жестока лъжа на принцеса Даяна преди години е белязала живота както на принц Чарлз, така и този на Хари. Лъжата на Лейди Ди донесла много мъка и разочарование и за известно време буквално съсипала кралското семейство и сложила начало на окончателния крах на отношенията ѝ с Чарлз.

Снимка: Shutterstock

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

„Случайно дете”
Малко хора знаят че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняха един към друг. Между тях любовта постепенно започнала да гасне. Въпреки това обаче Лейди Ди забременя отново.

Принц Чарлз беше щастлив от бременността на жена си. Той винаги е искал да има две деца, а след новината е бил сигурен, че вече ще има момиче. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна установила, че мечтата на съпруга ѝ няма да се сбъдне.

„Чарлз винаги е искал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все пак не му го казах и го оставих да живее с мечтата си още известно време”, разкрива в интервю Даяна през 1991 година.

Тя също споделила, че последните 6 седмици преди раждането съпругът ѝ бил безкрайно грижовен, мил и внимателен. Винаги бил до нея и я подкрепял по най-добрия възможен начин. Именно тогава тя си помислила, че планът за изграждането на перфектното семейство вече е в действие и няма да има връщане назад от пълното щастие.

Снимка: БТА

Грозна лъжа от миналото белязала кралското семейство

Вместо дългоочаквана дъщеря – червенокосо момче
На 15 септември 1984 година Даяна ражда по естествен начин. Уморена и изтощена тя се притеснявала от реакцията на Чарлз при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.

И за жалост познала – той бил крайно разочарован да види вместо момиче едно червенокосо момченце.

След грозните му думи при вида на Хари, започнал и официалния крах на брака и отношенията им. Всички мислеха, че съвсем скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това обаче въобще не се случило така неусетно.

„Чарлз отиде да говори с майка ми по време на кръщенето на Хари и каза „Бяхме много разочаровани, защото просто мечтаехме да имаме момиче”, признава принцесата малко преди фаталния инцидент, който отнема живота ѝ.

Любов

Децата растели, а Хари бил доста по-различен от брат си, би много неспокоен, но и игрив. Той имал чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, но той успява да спечели любовта на баща си.

„Хари се превърна в истинско щастие за този дом и сега дори е много по-близък с баща си, отколкото Уилям”, признава в друго интервю Даяна.

По онова време Хари е бил на около седем години, а по-късно след като братята пораснали, никой не правел разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си любима Камила, той е щастлив, че има толкова много правнуци.

Що се отнася до Хари, то очевидно той ще бъде примерен баща и ще се радва каквото и дете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Лична история: Правих най-хубавия секс с бащата на приятеля ми!

Историята, която ще прочетете в следващите редове, е шокираща. Тя е за една любов, която ...

Казах на Бен Афлек да не играе Батман

Казах на Бен Афлек да не приема ролята на Батман. Това заяви актьорът Джордж Клуни, ...

Джагър и компания се завръщат с трясък

Музикантите от групата The Rolling Stones са готови да се върнат на сцената, след катоотложиха ...

В Италия разследват Google за монопол

Италианският антимонополен надзор обяви в петък, че е започнал предварително разследване на местното дъщерно дружество ...

Млад русенец ще преплува 30 езера в България

Двайсет и четири годишният Теодор Цветков от Русе ще преплува 30 езера в България с ...

Щерката на Гала заголи бедра в мрежест чорапогащник (СНИМКИ)

Дъщерята на Гала – Мари се забавлява и не пропуска да се похвали с щастието ...