Home / Любопитно / Голата Гала се забърка в голям скандал на Малдивите (СНИМКИ 18+)

Голата Гала се забърка в голям скандал на Малдивите (СНИМКИ 18+)

Водещата на култовото „На кафе“ по Нова телевизия Гала успя да се вкара в нов горещ скандал от лятната си екзотична почивка на Малдивите. Блондинката от Плевен, която е на 52, бе заснета по монокини от собствения си мъж Стефан.

Гала е застрашена от глоба от 3000 евро за голотиите си, които припича на Малдивите. Там нудизмът е строго забранен и властите не разрешават жени да се пекат по голи гърди.

Краткото видео от плажа на Малдивските острови, публикувано от Стефан, показа за миг стегнатите гърди на Гала, които очевидно са претърпели хирургическа интервенция. По-късно видеото бе изтрито от Стефан.

Голата Гала се забърка в голям скандал на Малдивите (СНИМКИ 18+)

Оказа се, че нудизмът на Малдивските острови е строго забранен и всички туристи изрично са предупреждавани още при пристигането си на райското кътче да спазват правилата за прилично плажно и вечерно облекло, пише lupa.bg.

Освен предупреждението, десетки табели на английски, руски и немски език, забодени из пясъчните ивици, алармират, че нудизмът се наказва със солена глоба, равняваща се на 3000 евро, а нарушителите на закона даже могат да бъдат предсрочно помолени да напуснат Малдивските острови.

Голата Гала се забърка в голям скандал на Малдивите (СНИМКИ 18+)

„На Малдивите са много по-толерантни от властите в Дубай, но все пак и това е мюсюлманска държава и държат дамите да не се пекат по монокини. Миналото лято няколко рускини бяха помолени да напуснат и солено глобени заради неспазването на закона“, разкрива родна баровка, ежегодно почиваща на Малдивите.

Дали Гала е била пипната от властите на Малдивите и глобена за закононарушението си, остава загадка.

Голата Гала се забърка в голям скандал на Малдивите (СНИМКИ 18+)
Коментирай чрез Фейсбук

About Novini365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

5 зодии, заплашени от разорение

Тези зодиакални знаци не могат да спестяват. Изкушават се често, купуват нови ...