Home » България » Гневен зрител: Няма ли веднъж Емочо Лаков просто да каже какво ще е времето, пък после да се гръмне в ефир
гневен зрител изригна срещу Емо Чолаков

Гневен зрител: Няма ли веднъж Емочо Лаков просто да каже какво ще е времето, пък после да се гръмне в ефир

Някой ден ще застана на пусия някъде около НДК (…разбира се, че ще съм си взел и пушка!) и честно, обещавам, почти съм готов да се закълна, но – ще прострелям поне в коляното тая гад Емочо Лаков!

Тоя е нетърпим, бе!!! В тая прогноза, за време ли е, за евтаназия ли, за на баба му хурката ли, можеш да научиш всичко, но не и какво точно ще се случва с климата в обозримо бъдеще! Може да започне с някакъв разбор за отглеждането на зайци в Барбадос, да мине през направата на скеле при строеж на египетска пирамида, после да каже как се шприцоват еклери с маслен крем и да завърши с конгреса на феновете на „Стар Трек”, но си остава мистерия какво ще бъде, майка му и време, да*ба.

Щяло да вали – вземете си вестник, три яйца, захар на око, сух овчи крак и се усмихвайте.

Ще пече – Рада Домусчиева днес беше в Жиглараци и тричаха кучета с Хекимян. Евентуално ще мине ураган – краставица, право хоро, маймуна хляб меси – катеричка се обеси. Слънце грее, дъжд вали – дявола се жени! Ши*аняк! Ба*ти прогнозчика инфантилен! Излез бе, излез веднъж и кажи какво ще е времето, пък после налапай дулото на Магнум 357 в ефир, па се гръмни и зарадвай хората!

Ей тъй, един път са изтъпани пред картата и взе да плещи как щяло да има краткотрайни валежи, ама тока дето щял да поскъпва – голям праз! Да сме са усмихвали и шапка на тояга! Как не излезе един път от студиото тоя, па не заваля краткотраен дъжд с ток с високо напрежение, че да се случи една красива високоволтовата дъга, да напълним фейсбука с красиви снимки, бе!?

Ако утре пак е ла*няно времето, то ще е заради този ши*аняк и аз ще намеря начин да се замъкна в София, ще намеря първо един читав синоптик, може и Любка Кумчева и ше лумча с нея Емочо Лаков по плешивото теме!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар