Home » Lifestyle » Глория Петкова стана майка на момиче
Глория Петкова стана майка на момиче
Глория Петкова стана майка на момиче

Глория Петкова стана майка на момиче

Глория Петкова роди първото си дете
Глория Петкова стана майка на момиче. Преди борени дни тя съобщи хубавата новина в социалната мрежа Фейсбук. А по-късно пусна стори в Инстаграм, на което е закрила лицето на бебето със сърца. Глория дълго време пазеше в тайна новината, че с нейния любим ще стават родители. Преди известно време тя разкри при Гала, че бебето е станало случайно, но и двамата с бащата са много щастливи и чакат с нетърпение появата на новия живот в тяхното семейство.

Това беше първата бременност на Глория. Тя не веднъж е споделяла трудностите, през които е преминала, както и притесненията, с които се е сблъскала.

„Колкото и да го искаш и да го желаеш, реално, когато се случи, няма как да си подготвен според мен”, каза преди време моделката за чаканото бебе. „Колкото й да си мислиш, че си подготвен, няма как да си подготвен. Животът ти се променя тотално. Вредните навици изчезват. Всичко се променя”, разказа още Глория. И допълни, че тази промяна става буквално за две минути докато чакаш резултатите от теста за бременност.

Моделката разказа и как с таткото са разбрали щастливата новина, че ще стават родители. Глория се прибира от снимки и си взема два теста. Първият от тях излиза с три черти. Докато чака втория тест на Глория всичко й се преобръща. „Сърцебиене. Някакви хиляда емоции”, спомня си тя. „Хем се уплаших, хем се зарадвах”, разказа Глория.

Моделката съобщава хубавата новина на бъдещия си съпруг и споделя, че от двамата тя е била по-стресирана в тази ситуация.

Сега Глория и нейният любим вече са горди родители на малко момиченце. „Добре дошла на бял свят, Анабел!!! Обичаме те“, пише тя в социалната мрежа, за да съобщи новината на своите фенове и приятели. Към публикацията Глория и нейният любим получиха хиляди честитки и мили пожелания, за които моделката сърдечно благодари.

Източник:  kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар