Home » България » ГЕРБ: Мая Манолова води три кампании

ГЕРБ: Мая Манолова води три кампании

Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в много кампании, а за първи път виждам такъв театър. При Мая Манолова ставаме свидетели на три паралелни кампании.

Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

В много кампании сме участвали, но такъв абсурд не съм виждал, заяви на извънреден брифинг на ГЕРБ Елен Герджиков.

Той заяви, че в кампанията има абсурди, липса на стратегии, фалшиви новини, неверни твърдения.

Герджиков призова нещо ново да има в кампанията. „Стига толкова. Всичко са манипулации, подмяна на дневния ред и бягство от темите, които интересуват града и гражданите. В битката няма политика, а само безскрупулна борба за власт“, каза още той.

Адвокат Георгиев от екипа на Фандъкова обясни как се провеждат обществените поръчки. „Законът не се интересува от избори, а от срокове“, заяви адвокатът. „Вместо да водим дебати за идеи се занимаваме с личната некомпетентност на гражданите и кой е по – гласовит“, каза още той.

„Първата е, че тя обявява всеки ден, че води позитивна кампания, но повтарянето на това твърдение не означава, че това е така. Втората кампания е кампания на фалшивите новини, защото при нея има липса на идеи и визии за управлението на София. Ще кажа само няколко от фалшивите новини – за боклука, за Дома за социални услуги и училището в Драгалевци. Твърде много са тези фалшиви новини, за да ги изредя всичките. Третата кампания е на тема – аз съм жертвата. Тя се обявява за преследвана и репресирана. Мая Манолова не прави политика, а води безскрупулна борба за власт. Тя бяга от дебатите за управлението на града и повторя едни и същи неистини, защото просто няма реални аргументи“, заяви още Герджиков.

„Всеки ден Мая Манолова твърди, че ако не са проведени открити процедури по реда на Закона за обществените поръчки, изтеклите договори могат да бъдат удължени. За човек, който твърди, че е юрист е изумителна некомпетентността, която демонстрира. Не спира да обявява, че изтичащите договорите с почистващите фирми на София, могат да се удължат без провеждане на процедура. Това освен, че е лъжа, показва начинът, по който Мая Манолова разбира управлението – като умението да заобиколиш закона. За нас е ясно, че промяната не идва с Мая Манолова. Тя е кандидат на задкулисието и зад нея прозират хора от екипа на Пламен Орешарски“, добавиха от ГЕРБ.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

600 хиляди готови да продадат гласа си на изборите

600 000 гласоподователи са готови срещу рушвет да пуснат бюлетина по поръчка. Такъв извод прави ...

Воля: ВМРО агитира на турски в Пещера

ВОЛЯ сезира Централната избирателна комисия за медийни публикации, в които е изнесена информация, че ВМРО ...

Иран и Русия стабилизират Близкия изток

Сътрудничеството между Иран и Русия има положителен ефект върху Близкия Изток. Това заяви заместник – ...

Ердоган открадна петрола на Сирия

Турският президент Реджеп Ердоган е крадец. Това заяви сирийският президент Башар Асад, предаде Лента.ру, позовавайки ...

Премиерът не пропусна откриването на завод за автомобилни светлини край Пловдив

Преди 4-5 години БВП беше 50 милиарда, а тази година ще минем 120 милиарда лева. ...

ЕС иска споразумение с Великобритания

ЕС никога няма да реши да се раздели с Великобритания без споразумение. Това заяви председателят ...